TRT’YE NE OLUYOR?  

Yani hepimizin ağzında tüy bitti söylemekten ama kimseninde ciddiye aldığı olmadı. Çünkü mesele Erzurumspor. Dün Bodrumspor’la oynadığımız maçta Eren’e göğüsten müdahalesi yüzünden rakip takım kaptanına kırmızı kart gösterildi ya, sanırsınız kartı maçın anlatımını yapan spiker gördü. Yani elinden gelse hakemi VAR’a çağırıp pozisyonu izletecek. 
Bilmiyorumda bunları seçip seçip mi bize gönderiyorlar yoksa bizim maçların öncesinde bunlara bir şey mi içiriyorlar ne yapıyorlar bilmiyorum. Ama her nasıl oluyorsa bizim maçlara görevlendirilen spikerler bile kendilerini hakem yerine koyuyorlar, hakem kararlarını yorumluyorlar, vesaire vesaire. 
Yayıncı kuruluş BeinSports yapıyordu bir ara, şimdide yakamıza TRT yapıştı. Hadi BeinSport’u anlarımda, TRT’ye ne oluyor onu anlamadım. 
Buradan AK Parti Erzurum Milletvekilimiz İbrahim Aydemir’e bir çağrıda bulunmak istiyorum. Kendisi zaten bizim meslek büyüğümüz, Erzurumspor’a da bu şehirde sahip çıkan tek milletvekili. 
Diyorum ki, TRT yetkilileri ile bu konuyu bir görüşse ve dese ki, Erzurumspor maçlarına görevlendirilen spikerlere dikkat etsinler. Daha önce de TRT ile ilgili olarak buna benzer sorunlar yaşadık. 
Ama emin olun bu spikerler bu tavrı ve tutumu Süper Lig ekiplerine karşı yapsınlar, yemin ediyorum TRT’yi hoplatırlardı adamlar. Ama işte 1. Lig, ama işte Erzurumspor, ama işte Erzurumsporlu taraftarlar olunca karşılarında, TRT spikerleri bildiklerini okuyor, diledikleri gibi davranabiliyorlar. 
Bu da zaten bir yerde bizim zayıflığımızı ve sahipsizliğimizi gösteriyor!