TUZLA GALİBİYETİ ÖNEMLİ

 

Erzurumspor’umuzun bugün İstanbul yolculuğu var. Yarın oynayacağımız Tuzlaspor maçı için hazırlıklarını dünkü idmanla sona erdiren mavi beyazlı takım, 3 puan parolasıyla çıkacağı maçta; galibiyeti için mücadele edecek. Dün tesislere gittiğimde takımım idmanları sürüyordu, şöyle ayaküstü kenardan idmanları izledim. Açıkçası takımın hırs ve iştahı çok hoşuma gitti. İdman yaparken bile sankide kıran kırana bir maça çıkmış izlenimi veren Erzurumspor’u bu haliyle izlemek bile keyifliydi. 
Bu hafta kaptan Mustafa Yumlu forma giyemeyecek, sarı kart cezalısı olduğu için. Bu bizim dezavantajlı bir durum, ama inanıyorum ki, Hakan Kutlu hoca her türlü tedbir içerisinde bunuda düşünmüş ve gereken takviyeyi yapmış olacaktır. 
Kulüpteki kaynaklarımdan edindiğim bilgilere göre, bu hafta yapılan idmanlarda ağırlıklı olarak son vuruşlar üzerinde çalışılmış. Yani pozisyona girme konusunda ligin en iyi ekipleri arasındaki Dadaşlar, bitiricilikte yaşadıkları eksiklik sebebiyle skor avantajını bir türlü elde edemiyor.  Hakan hocada bunu herkes gibi görmüş olacak ki, öğrencilerini bu hususta sıkı bir çalışmanın içerisine sokmuş. 
Tabi bu üç-beş günde kazanılacak bir alışkanlık değil ama Tuzlaspor maçında en azından bu dokunuşları hissedeceğimize inanıyorum ben. 
Hazır Tuzlaspor maçını konuşuyorken, İstanbul’daki hemşerilerimizede seslenmek istiyorum. Yarın oynanacak maçta Erzurumspor’u yalnız bırakmayın lütfen. Tuzlaspor deplasmanınada Dadaş’ın mührünü vurun! Çünkü Tuzlaspor maçı bizim için çok önemli. Bu maçtan galip ayrılmamız, 3 puan değil, aslında 6 puan almamız demek.