Ulan Avrupa!

İddiaya göre, Türkiye Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin (AİHM) bağlı olduğu Avrupa Konseyi'nden ihraç edilecekmiş! Sebebi ise, AİHM kararlarını uygulamamasıymış.

Aslı astarı var mıdır, yok mudur bilmiyorum ama bu iddia karşısında onlara demek gerek ki, Türkiye bunca zamandır binlerce kararınızı uygulamış da, acaba ne olmuş ki ihracı gündeme gelmiş.

Bu soruyu sorunca cevabı da peşine geliyor zaten: Osman Kavala! Hani şu gezi olaylarının baş aktörü var ya, namı diğer Soros’çu…

Cevap bu olunca, AİHM’nin niyetinin iyi olmadığını hemen anlamış oluyor ve bu konuyu kapatıyorum. Diyorum ki, Ulan Avrupa! Alayınız namussuzsunuz!

 

Afiyet olsun!

 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun zabıta alayı dün yine esas duruştaydı, çünkü Ahmet Davutoğlu ziyaretine gelmişti.

Hatırlarsanız, bir önceki karşılama töreni ise, Meral Akşener için yapılmıştı. İmamoğlu, artık her ne kadar Akşener tarafından desteklenmiyorsa da, İmamoğlu’nun gözünün altılı masanın ortak adaylığında olduğunu herkes biliyor. Bir yanda İmamoğlu diğer yanda Mansur Yavaş derken top ikisinin arasında gider gelir. Tabi onlar topun kimde kalacağını hesap ededursun, Recep Tayyip Erdoğan ipi göğüsler ve yeniden Cumhur’un Başkanı olur.

Altılı heyet de artık o masayı düşlerinin üzerine birer bardak soğuk su içmek için kullanır, olur ve biter.

Afiyet olsun.