UMUTLARIM YEŞERDİ

AK Parti Erzurum il başkanı İbrahim Küçükoğlu'nun dün Erkhaber TV de katıldığı programı büyük bir keyifle takip ettim. Meslek büyüklerim olan Sinan Özçaylak, Orkun Çizmeli ve Levent Akpınar Ağabeylerimin çok ustaca yaptıkları programda ibrahim Küçükoğlu önemli mesajlar verdi.
Ekonomiyi Siyaseti Türkiye gündemini ayrı ayrı değerlendiren Başkan küçükoğlunun beni özellikle mutlu eden açıklamaları Erzurum sporla ilgili olanlar oldu.
Açık konuşmak gerekirse bugüne kadar ak partinin il başkanlarından futbola bu kadar ilgi gösterdiğini gördüğüm ilk kişi ibrahim Küçükoğlu oldu. 
Erzurum spora karşı beslediği sevgiden Erzurumda futbolun desteklenmesi ve Erzurumsporun hak ettiği yerde olmasına kadar bir çok bir niyet ifadesi kullanan ak partili başkanın bu tutumu beni gerçekten mutlu etti. 
Seçim sonrasında şekillenecek tablo az çok belli dolayısıyla ben şahsen Erzurumspor adına ve şehrimizin spor vizyon adına çok umutlandım . Çiçeği burnunda başkan İbrahim küçükoğlunun partisinin il başkanı olarak Erzurum’a çok şey kazandıracağına inanıyorum. 
Bu vesileyle kendisine yeni görevinde tekrar başarılar diliyorum; Erzurum için sergilediği samimi tutum içinde özellikle şükranlarımı sunuyorum.