Uyan balığa gidelim…

Ben Kemal Kılıçdaroğlu gibi gerçekten sallam seyit bir ana muhalefet lideri görmedim. Şimdi de tutturmuş getirin EYT’yi koşulsuz şartsız destek vereyim diyor. Uyan Kılıçdaroğlu uyan! EYT sorun olmaktan çıkalı nerdeyse 20 gün olacak; o sorun çözüme kavuştu. Sen halen daha EYT üzerinden ekmek yemeye çalışıyorsun.

Madem halkı bu kadar düşünüyorsun, başörtüsünü sorun olmaktan kökten çıkartacak anayasa teklifini neden desteklemiyorsun? Madem milletin beklentileri senin için bu kadar önemli, HDP ile yol yürümeye ve bu terör örgütü sevici partiyi masanın altında saklamaya neden devam ediyorsun?

Senin işin gücün tribüne oynamak ve şov yapmak. Genel sağlık sigortasını eleştiriyorsun ama her ne hikmetse GSS ile ilgili olarak torunlarına sigorta yaptırıyorsun! Bırak artık bu yapmacık işleri! Bırak artık milleti yeme işlerini! Farkındaysan seni CHP’liler bile eleştiriyor ve hatta adaylığını bile istemiyor.

Erdoğanın karşısında girdiğin tüm seçimleri kaybettin bir türlü uslanmadın. Belediye reisin İmamoğlu seni ters köşeye yatıracak kadar ileri gitti sen seyrettin. Kurduğunuz masada ortakların zıvanadan çıktı sen görmedin! Burnunun dibinde olanı biteni göremeyen sen kalkmış şimdi EYT çözüyorsun. Kusura bakma ama sen bu muhalefet olayını çok yanlış anlamışsın. Uyanda başına gidelim!