Vakit kaybetmeyin!

Son iki yıldır seçimlerle yatıp kalktığımız için doğru düzgün hiçbir iş de yapamıyoruz. Geçen yıl Mayıs ayında yapılan seçimlerin tebrik ziyaretleri ve kutlamaları daha yeni sona erdi, tam da o araya yerel seçim çalışmaları girdi. 
Şimdi yerel seçimler de sona erdiğine göre, yeni bir kutlama ve tebrik dönemine daha girdik sayılır. Şimdiden başladı kutlama ziyaretleri, tebrikler, teşekkürler, çiçekler falan. 
İyi de ne gereği var, başkanlar zaten mevcut başkanlar, görevlerine devam ediyorlar, bırakın işlerine baksınlar canım. Ne o öyle peş peşe dizilmeler, sıra beklemeler, özel kalemlerde birikmeler, ne lüzumu var bunların? 
Şimdi biliyorum benimle düşünen birçok kişi var, ama işte bunları belediye başkaları dile getirecek ki, bir anlamı olsun. 
Başkanlar çıkıp şunu desinler: “Tamam seçim bitti, sizlerin destekleri ve dualarıyla seçimi kazandık ve yola devam edeceğiz. Hepiniz sağ olun, var olun, ancak vakit kaybetmeden işlerimize başlayalım istiyoruz; sonuçta sezon başlıyor. Bu yüzden ziyarete, alayişe, gösterişe, çiçeğe böceğe hiç lüzum yoktur. Kaldı ki, makamda birbirimizi ağırlayıp temennada bulunmamızın da kimseye faydası yoktur” 
Başkanlar çıkıp bunu desinler, vallahi o lüzumsuz hayırlı olsun ziyaretleri bıçak gibi kesilir. Hem başkanlar milletvekilleri gibi boşta da kalmazlar, sezon başladı ki, artık çalışıp dururlar. Ama ben şahsen milletvekillerinin sosyal medya hesaplarında neyi paylaşacaklarını çok merak ediyorum. Sonuçta tek sermayeleri seçimdi bir yerde.