Gündem Haber Girişi : 14 Temmuz 2025 10:49

Van'da görkemli düğün: Barış çağrısıyla sona erdi

Van'da görkemli düğün: Barış çağrısıyla sona erdi
Van'da düzenlenen görkemli düğünde, iş adamı Burhan Ölmez, barışa olan sevincini dile getirerek Cumhurbaşkanı ve Devlet Bahçeli'ye teşekkür etti.

TAKISIZ DÜĞÜN

Takısız yapılan ve bol bol halayların çekildiği düğünde konuşan Burhan Ölmez, iki sevinci bir arada yaşadıklarını belirterek, 'Türkiye'nin birçok ilinden kanaat önderleri, iş adamları katıldı. Bu barış gününde herkesin yanımızda olması bizi sevindirdi. Ne mutlu ki bugüne getirdik. Örgütün silah bırakması ve Türkiye'ye barış gelmesi bizi sevindirdi. Kardeşlik bayrağını astık. Her zaman da isteğimiz buydu. Bütün aşiretlerin isteği budur. Herkes barışı, huzuru istiyor. Buna emek veren herkese teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımızın, Devlet Bahçeli'nin emeği çok var. Bölgeden biri olarak, bir Kürt çocuğu olarak kendilerine çok teşekkür ediyorum' dedi.

BİNLERCE KİŞİ KATILDI

Takısız gerçekleşen düğün, yemek ikramı ve halayların çekilmesi ile sona erdi. Düğüne Van YYÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, İl Emniyet Müdürü Murat Mutlu, aşiret liderleri, kanaat önderleri, STK başkanları, iş adamları başta olmak üzere binlerce kişi katıldı.

Etiketler : Van düğün