VATANDAŞ DİYOR Kİ…

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Kamil Aydın’la birlikte birçok ilçeyi birlikte gezme fırsatı bulduk.

Son aylarda yaşanan ekonomik sıkıntılardan yola çıkarak oluşturulmaya çalışılan algının, aslında bir hikayeden ibaret olduğunu kendi gözlerimizle gördük.

Anadolu insanı gerçekten feraset sahibi…

Kimin ne yaptığını ne yapmaya çalıştığını hangi planları yaptığını ve amacının ne olduğunu gerçekten çok iyi biliyor.

İlçe gezileri nde zaman zaman vatandaşlarla hasbihal etme fırsatı da yakaladığımızdan 2023 yılında yapılacak seçimlere dair tercihlerini de sorguladık.

Bunu sakın tarafgirlik olarak algılamayın ama bu gezilerde ve edindiğimiz izlenimler doğrultusunda vardığımız kanat şu oldu:

Altılı masa yahut diğer adıyla millet ittifakı, milletin umurunda bile değil…

Vatandaş diyor ki; CHP’nin olduğu bir ittifaktan bize ne hayır gelir!

Vatandaş diyor ki; terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı durumundaki HDP’den bu millete ne hayır gelir?

Vatandaş diyor ki; Milli görüş gibi benimsenmiş ve kabul görmüş bir siyaset anlayışını temsil ettiğini iddia etmesine rağmen ne yazıkki altılı masada kendisine yer bulan Saadet Partisi’nden bu millete ne hayır gelir?

Uzun sözün kısası vatandaş diyor ki kendisine bile hayrı olmayan bu siyasi partilerden ve liderlerinden millete ne hayır gelir?

Emin olun bu yazdıklarımız da en ufak bir samimiyetsizlik bulamazsınız…

İkna olmuyorsanız eğer bizzat gidin ve taşra’da yaşayan insanların mevcut siyaset arenası hakkında ne düşündüklerini kendiniz müşahade edin!

Göreceksiniz ki bu yazdıklarımız mevcut durumu ifade etmeye az bile gelir…

Denemesi bedava!