ÖZEL HABER Haber Girişi : 02 Ağustos 2022 13:07

Vatandaşı hiç ihmal etmiyor

Vatandaşı hiç ihmal etmiyor
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, halk günü toplantılarıyla vatandaşların problemlerini çözmeye devam ediyor.
Vatandaşı hiç ihmal etmiyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, halk günü toplantılarıyla vatandaşların problemlerini çözmeye devam ediyor. Periyodik aralıklarla gerçekleştirdiği toplantılar sayesinde kendisini ziyarete gelen tüm vatandaşlarla özel olarak ilgilenen Sekmen, sorunları dinliyor, beklenti ve görüşleri kayda geçiyor. Vatandaşların taleplerini dinleyen ve kurmayları vasıtasıyla sorunları anında çözen Sekmen’in bu perfıormansı göz doldururken, belediyedeki halk günü toplantıları kimi zaman haftada iki kez yapılıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, yerel hizmetlerde iletişim ve koordinasyonun önemine vurgu yaparak, “Sorunu birinci ağızdan vatandaştan duymak hem çözümü kolay kılar, hem de hızlı bir çözüm ortaya koyar. Bu bakımdan vatandaşlarımıza oldukça fazla vakit ayırmaya çalışıyor, halk günü buluşmalarımızla onların sorunlarını çözüm için uğraşıyoruz” dedi.

 

SÜREÇTEN HERKES MEMNUN

Vatandaşlara halk günleri dışında da makam kapılarının açık olduğunu dile getiren Başkan Mehmet Sekmen, “Biz bu göreve geldiğimiz günden bu zamana kadar kapılarımızı vatandaşımıza hiçbir zaman kapalı tutmadık. Onlara makam kapılarımızı da açtık, gönül kapılarımızı da açtık. Hangi vatandaşımızın ne sorunu varsa, kurumumuza gelmek ve bizimle görüşmek suretiyle anında çözüyoruz. Taleplerini dinliyoruz, sorunlarını kayda geçiyoruz ve ilgili birimleri anında harekete geçiriyoruz. Böyle olunca vatandaşlarımızın da işi görülmüş oluyor” diye konuştu.

Vatandaşlar da, Başkan Mehmet Sekmen’in bu yaklaşımından duydukları memnuniyeti ifade ederek, “Kurumun kapısını ne zaman çalarsak çalalım, karşımızda Başkanımız Mehmet Sekmen’i görüyoruz. Yakın ilgisi için teşekkür ediyoruz” dediler.