ÖZEL HABER Haber Girişi : 03 Ağustos 2022 10:19

…Ve büyük gün

…Ve büyük gün
Ömer Düzgün’ün istifasının ardından başlayan kongre tartışmaları bugün son bulacak.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da beklenen gün geldi. Ömer Düzgün’ün istifasının ardından başlayan kongre tartışmaları bugün son bulacak. B.B. Erzurumspor olağanüstü kongresi bugün Necip Fazıl kısakürek Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Ahmet Dal’ın adaylığıyla gidilecek kongrenin, mavi beyazlı kulüple ilgili olarak sürdürülen tüm tartışmaları sona erdirmesi beklenirken, Dal’ın yönetiminin hangi isimlerden oluşacağı ise merak konusu oldu.

 

YENİ KARARLAR ALINACAK

Erzurumspor kongresinde bugün aynı zamanda B.B. Erzurumspor isminde yapılacak olan değişiklik de karara bağlanacak. Kulübün isminin Erzurumspor FK olarak değiştirilmesi ve yine logosunun da, efsane Erzurumspor logosunun modernize edilmiş haliyle kullanılması için yönetime yetki verilecek. Kongrede ayrıca transfer tahtasının açılması noktasında yürütülen çalışmaların son durumu da konuşulacak.

 

TARAFTARLARDAN ÇAĞRI

Öte yandan taraftarlar, kongrenin Erzurumspor için yeni gelişmeleri beraberinde getirmesini beklediklerini ifade ederek, “Artık bu belirsizlik sona ermeli ve takımın önündeki bütün engeller kaldırılmalıdır. Kaybedeceğimiz kadar vakit zaten kaybettik. Umuyoruz bu kayıpları bundan sonraki süreçte telafi ederiz” dediler.