YA BUNDAN SONRASI?

Erzurumspor’un ilk maçı Pazar günü Giresun’da oynanacak. Biliyorsunuz bu maç aslında Erzurumda oynanacaktı fakat kazım karabekir Stadyumu’ndaki hazırlık çalışmalarının gecikmesi sebebiyle giresun’da oynanmasına karar verildi. 
Sezonun ilk maçı olması sebebiyle takıma verilecek destek elbette büyük önem taşıyordu ancak Erzurumdaki taraftarları takımı desteklemek için Giresun’a gidip gitmeyeceklerini bilmiyorum. Muhakkak giden olacaktır ama karşılaşmada Erzurumda oluşacak ambiyans kesinlikle oluşmayacaktır.
Acaba diyorum ilk karşılaşma olması sebebiyle belediyelerdende destek alarak Giresun’a taraftar taşınabilir mi? 
Eğer bu konuda bir seferberlik başlatılabilirse giresun’da oynanacak maç takımımız açısından avantaje dönüşebilir.
Ben takımı Giresun’dan galibiyetle döneceğini çok inanıyorum. Ama beni asıl düşündüren bir sonraki iş saha maçımızı kendi evimizde oynayıp oynayamayacağımız.
Stadyumda hangi çalışmalar yapılıyor hangi hazırlıklar yapılıyor bu konuda camiyanında bilgilendirilmesi gerekir diye düşünüyorum. 
Stadyum maçı hazırlanırken hangi önlemler alınacak hangi tedbirler alınacak stadyuma fiziki bir müdahalede mi bulunulacak bunlar aslında cevap bekleyen sorular.
Giresun’da oynanacak maç bir şekilde oynanır ve biter sonraki hafta zaten deplasmandayız eğer ondan sonraki hafta yeniden stadyum sorunuyla karşı karşıya kalırsak bilesiniz ki bu iş sezonun ilk yarısına kadar böyle devam eder. 
Bence hepimizin odaklanması gereken konuların başında bu geliyor. Çünkü bu konu galibiyetten bile çok daha büyük bir önem taşıyor.