ÖZEL HABER Haber Girişi : 20 Temmuz 2023 14:09

Yakutiye’de saha incelemesi

Yakutiye’de saha incelemesi

Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, sahada devam eden çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor. Kurmaylarıyla birlikte çıktığı saha gezilerinde, ilçenin muhtelif noktalarını ziyaret ederek çalışmaları denetleyen Başkan Uçar, hem ekip arkadaşlarıyla sohbet ediyor, hem de vatandaşların beklenti ve taleplerini dinliyor. Üstyapı ve çevre düzenleme çalışmaları başta olmak üzere kaldırım ve bordür yapım çalışmalarının sürdüğü mahalle ve sokakları tek tek gezen Yakutiye Belediye Başkanı Uçar, sezonu en verimli biçimde değerlendirdiklerini dile getirerek, “Sezon sonuna kadar programa aldığımız hizmetleri vermeyi planlıyoruz” dedi. 

ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRİYORUZ 
Yakutiyeli vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunan ve Yakutiye Belediyesi’nin sorumluluk alanında bulunan hizmetlerle ilgili taleplerini dinleyen Başkan Mahmut Uçar, Büyükşehir Belediyesi’nin devasa büyüklükte kentsel dönüşüm, yeni ulaşım ağları, üstyapı ve çevre düzenlemesi çalışmalarının da sürdüğü Yakutiye ilçesinin çehresini değiştirmeyi hedeflediklerini söyledi. 

MEMNUNİYET DÜZEYİ 
Vatandaşların beklentilerinin kendileri için çok önemli olduğunun altını çizen Uçar, “Hemşehrilerimizin beklentisini oluşturan hizmetleri vermekle mükellef olan bizler, en süratli biçimde bu beklentileri karşılayabilmenin mücadelesini veriyoruz. Halkımızla sürekli irtibat ve temas halindeyiz. Öncelik planlamasına göre eksiklikleri gidermek ve hizmette memnuniyet düzeyini yükseltmek için var gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu.