Yaparsa Reis yapar

Giresunspor dün sosyal medya hesabından o paylaşımı yapmasaydı, hiç kimsenin aklına Erzurumspor’un transfer tahtasının açılması için Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan destek istemek gelmeyecekti. İyi de oldu, isabetli oldu. Demek oluyor ki, istedikten sonra yapılamayacak hiçbir şey yok. Çaykur Rizespor’un başından ayağı yağan reklam sponsorlarını da hatırımıza getirince, Erzurumspor için de yapılabilecek bir şeyler olduğunu düşünmeden edemiyor insan. Öyle değil mi ama; bize kredi versin diye kapısını aşındırdığımız Ziraat Bankası, yanlış hatırlamıyorsam Çaykur Rizespor’a reklam sponsoru olmuştu.

Şimdi bakıyorum da, Erzurumspor da transfer tahtasının açılması için çabalıyor. O halde taşı gediğine koymanın vaktidir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan her fırsatta Erzurum’a olan ilgi ve alakasını dile getiriyor mu, getiriyor. Her gelişinde boynuna sarsın diye Erzurumspor atkısı hediye ediliyor mu, ediliyor. O halde bu şehrin de, bu takımın da yarasını sarma vakti gelmiştir.

Dadaş’ın transfer tahtasının açılması için hepimiz biliyoruz ki Erdoğan’ın bir işareti bile yeter! Bu iş başka takımlar için nasıl mümkün oluyorsa, bizim takım için de mümkün olmalıdır yani.

O halde gözümüzü Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çevirdik, bekliyoruz. Bu sorunu aşsa aşsa Reis aşar. Tabi bu sorunun aşılabilmesi için de her şeyden önce Reis’in haberdar edilmesi gerekir.

Bunu yapacak olanlar da belli, uzağa gitmeye hiç gerek yok!