ÖZEL HABER Haber Girişi : 30 Aralık 2022 08:56

Yaparsa Sekmen yapar! 

Yaparsa Sekmen yapar! 

Sosyal medyada gündem Erzurumspor’un transfer tahtası oldu. Sosyal medya mecralarında bir araya gelen taraftarlar, mavi beyazlı takımın transfer tahtasının açılacağına kesin gözüyle bakıyor. Erzurumsporlu taraftarlar, Onursal Başkan Mehmet Sekmen ve Erzurumspor yönetiminin bu konuda her türlü sorumluluğu alacağına inandıklarını belirterek, “Biz inanıyoruz, takımımız bu badireyi de atlatacak” dediler. 

SEKMEN BU İŞİ ÇÖZER 
Onursal Başkan Mehmet Sekmen’in Erzurusmpor’da üst üste şampiyonluk destanları yazdığını hatırlatan taraftarlar, “Bu takımı hiçbir zaman yalnız bırakmayan Sekmen Başkan’ın bu süreçte Erzurumspor’a sırtını döneceğini hiç kimse düşünmesin! Başkanımız ne yapar eder, o transfer tahtasını açar ve camiaya rahat bir nefes aldırır” diye konuştular. 

SEVİNMEK İSTİYORUZ 
Erzurumspor yönetiminin de aynı gayretle çalıştığından emin olduklarını kaydeden taraftarlar, “Yönetimdeki uyum ve ahenk gerçekten umut verici. Ahmet Dal Başkan’ın transfer tahtasını açtırmak için Sekmen Başkanımızla birlikte verdiği mücadeleye hepimiz tanığız. Artık bizi bu mücadelenin sonucunda verecekleri müjdelerle sevindirsinler istiyoruz” şeklinde konuştular.