YARIN GEÇ OLABİLİR!

Erzurumspor Kulüp Başkanı Ahmet Dal’dan sonra Onursal Başkan Mehmet Sekmen’in Antalya kampını ziyaret etmesi, önceki gün siz değerli okurlarımla paylaştığım umutlarımı kat kat arttırdı. Demiştim ki, bu sahiplenme duruşu, Erzurumspor’un transfer tahtasının açılacağına işaret ediyor. Ben bunu düşünürken sekmen Başkan’ın kam ziyaretiyle dahada bir kanaat getirdim ki, o tahta görünen o ki açılmaya çalışılıyor. 
İhtimal ki, bu iş için yine nerden baksanız 80-100 milyon liraya ihtiyaç var, tabi bu tahtanın açılabilmesi için. Eğer birde transfer yapacaksak, yine nerden baksanız 20-30 milyon liraya daha ihtiyacımız var. 
Bu kadar yüksek tutarlarda bir kaynak bulunabilir mi bilmiyorum ama borcun tamamına baksanız aslında aşılamayacak bir sorun değil. 
Ben o günde dediğim yerdeyim; bu sorunu çözse çözse siyaset çözebilir diye. Sekmen Başkan bu meseleyi mutlaka Cumhurbaşkanı Erdoğan’la paylaşmalı ve seçim öncesinde böyle bir hamlenin sonuçlara olumlu yönde yansıyacağını ifade etmelidir. Sekmen Başkana milletvekillerimizde destek olmalı ve bu gerçeği onlarda dile getirmelidir. 
Ben hayal pilavı yemiyorum, daha önce bu yolla hangi kulüplerin borçları ödendi ve düzlüğe çıkarıldı hepimiz biliyoruz. Bu sebeple bu tavsiyemin yabana atılmayacağını ümit ediyor ve gereken adımları mutlaka bekliyoruz. Yarın çok geç olabilir, o yüzden bugünden ne gerekiyorsa yapmak lazım.