ÖZEL HABER Haber Girişi : 14 Temmuz 2022 10:48

Yaz kampında ikinci perde

Yaz kampında ikinci perde
Mavi beyazlı takımda ikinci etap kampına dün start verildi.

B.B. Erzurumspor’da kamp planları değişti. Mavi beyazlı takımda ikinci etap kampına dün start verildi. Yeni sezona bir ay kala yapılan fikstür çekimiyle birlikte heyecanın artmaya başladığı TFF 1. Lig’de, Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un hazırlıkları da sürüyor. Transfer yasağının kaldırılması için futbolcularla yoğıun görüşmelerin sürdürüldüğü mavi beyazlı kulüpte, ikinci etap kamp çalışmalarına ise start verildi. Cuma günü için planlanan ikinci etap kampına dün itibariyle başlayan mavi beyazlı takımda, kongre ise 17 Ağustos tarihine ertelendi.

 

KAMP ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Erzurumspor Kulüp Başkanı Ahmet Dal, kamp çalışmalarının sıkıntısız bir biçimde devam ettiğini belirterek, “Sezona güçlü, dinamik, genç bir kadroyla başlamak istiyoruz. Transfer tahtasının açılması noktasında da azami gayretlerimiz var. Odak noktamızı şu anda bu konu oluşturuyor” dedi.

 

TARAFTAR ENERJİSİ… 

Erzurumspor taraftarının birlik ve beraberliğe her zamankinden çok daha fazla ihtiyaç duyulan bir dönemden geçildiğini anlatan Ahmet Dal, “Biz bugüne dek her zorluğun üstesinden taraftarımızın enerjisiyle geldik. Bundan sonraki süreçte de aynı enerjiyle yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.