Yazın bir kenara

Erzurum sporda bugün hayati öneme sahip bir karşılaşmaya çıkılacak. Ligin dibindeki altaş Denizlispor kendisi ile hemen hemen aynı kaderi paylaşan ve aynı ortak paydada buluşan Erzurumspor ile karşı karşıya gelecek. Transfer tahtası kapalı olduğu için yeni oyuncu transfer edemeyen mavi beyazli takımın sezon başından bu yana ortaya koyduğu performans hepimizin malumu. İlk üç beraberlik maçını saymazsak, Tuzla ve Keçiören maçlarında karşı karşıya kaldığımız durum ortada.

Bugün oynanacak karşılaşma büyük öneme sahip çünkü rakipler birbirine çok benziyor. Her iki takımın da transfer tahtası kapalı ve her iki takımda mali sorunlarla uğraşıyor.

Şurası çok net ki, bu maçı kazanan rahat bir nefes alacak. Erzurumspor’un silahı Eren Tozlu, rakipntakımın silahı ise Ömer Şişmanoğlu olacak. Her şeyden öte mavi beyazlı takım, eski hocası olan Mesut Bakkal’ın talebelerine karşı mücadele edecek.

Ben şahsen ev sahibi avantajını kullanmak suretiyle Erzurumspor’un maçı alacağını düşünüyorum. Ama olur da bu maçı da kaybederse, sonucun sadece mağlubiyetle kalmayacağı aşikar, çünkü beraberinde  bu mağlubiyetle beraber Muzaffer Bilazer de gider. Tam tersini düşünelim kaybeden Denizlispor olursa da, onlar için de üç puanla birlikte Mesut Bakkal da gider.

Yazın bir kenara!