Yemezler CHP’li kafalar!

Son bir yıldır HDP ile dolaylı son iki aydır da HDP ile doğrudan temasta olan CHP, 14 Mayıs seçimlerinden istediği sonuçları elde edemeyince, bu kez kıvırmaya başladı. İstanbul il başkanı Canan Kaftancıoğlu kalktı ne dedi? “Abdullah Öcalan cezaevinden çıkmayacak”

Peki daha düne kadar Seloyu Apo’yu ve bilimum teröristleri cezaevlerinden Salıvereceklerini her platformda dile getiren ve o kırılası parmaklarıyla zafer işareti yapan CHPliler ne duydular da bu fikirden vazgeçtiler?

Bunlar bu milleti galiba kendileri gibi ahmak zannediyorlar aptal zannediyorlar geri zekalı zannediyorlar? Niye böyle yapıyorlar dersiniz?

Şimdi bunlar söylem değiştirdi seçmen de bunlardaki bu değişikliği yaladı yuttu yedi. Yemezler CHP’li kafalar yemezler!

Daha önceki gün HDP çıktı ve 28 mayıs seçiminde Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklemeye devam edeceklerini açıkladı. Buna ne diyecekler peki? Apo’nun heykelini dikmeye meraklı olan bu cenabetler, doğru yolu iki günde mi buldular?

Yemezler CHP’li kafalar yemezler!

Eğer derseniz ki biz bir seçim stratejisi olarak Türkiye’deki seçmenleri aptal yerine koyuyoruz diye onu anlarız. Ama tabi bu tutumunuzu asıl aptalın kim olduğunu gösterdiğini de size hatırlatırız.

Siz HDP ile flört etmeye iş tutmaya ve aynı yatağa girmeye devam edin! Ama 29 Mayıs’ta göreceksiniz ki inlerinizi kurduğunuz odalar fare Doğuracak.

28 Mayıs Pazar gününe kadar istediğiniz kadar söylem değiştirebilirsiniz istediğiniz kadar kırabilirsiniz istediğiniz kadar yalan söyleyebilirsiniz. Ama şunu unutmayın!

Yemezler CHP’li kafalar yemezler!