Yeni başkana uyarılar 

AK Partide uzun süren bekleyişin ardından yeni il başkanı belirlendi. İbrahim Küçükoğlu ismi il Başkanlığı için ideal denilebilecek bir isim. Tıpkı adı geçen diğer adaylar gibi. 
hepsinin partiye çok emeği var, çok hizmeti var bu yüzden ben parti genel merkezinin isim belirlerken çok zorlandığını söyleyebilirim. 
Artık bundan sonraki süreçte falanca ayrımı, filanca ayrımı, adamcılık, ocu, bucu şucu demeden yola koyulmak lazım.
İbrahim Küçükoğlu’na başarılar dilerken, kendisine birtakım tavsiyelerde de bulunmak istiyorum. 
Bir kere İbrahim Küçükoğlu’nun bazı ilçelerde kesinlikle revizyona giymesi lazım demeden önce yönetimine alacağı isimlerin kabul görecek isismlerden oluşması gerektiğini söylemeliyim. 
Yeni yüzler yeni isimler yeni hedefleri olmalı İbrahim Küçükoğlu’nun. Partiye bir heyecan katmalı, enerji kazandırmalı, yarış başlatmalı. İlçelerden bazıları ile seçime kesinlikle gidilmez, burada isim vermeyeceğim ama neşter atılıp kesinle kopartılması gereken parçalar var partide. Öyle ki o isimlerin varlığı bile yeterince zarar veriyor partiye. Haliyle Erzurum’a da zarar veriyor. 
Muhakkak ölçüp biçecektir kendisi ama bu tavsiyeleri dikkate almasında fayda var. Çünkü mevcut bazı ilçe teşkilatlarıyla ne bal yenilir ne de tuz.
Benden söylemesi!