YENİ BİR DÖNEM

Erzurumspor’un sosyal medya hesaplarından dün paylaşılan idman fotoğrafları, bütün taraftarlar gibi benimde yüreğime su serpti. Çünkü açıkçası bende kulüpteki bu belirsizlik üzerine yazılar yazmaktan fevkalade sıkılmıştım. 
Neyse ki, dün takım idmanlarına başladıda, bu sıkıntının yerini selamet almış olacak inşallah. İdmanlara kimin katıldığı şu anda önemli değil, önemli olan bana göre işe bir yerlerden başlanmış olduğudur. 
Ahmet Dal’ın transferlerle ilgili olarak başlattığı süreçte yine camiayı rahatlatan bir başka adım olmuştur. 
Bundan sonra ne olacağına gelince; Ahmet Dal’ın yönetimi yeniden ele alacağı kesin gibi görünüyor. Ha, diyelim ki kulübe yeni bir talipli çıktı. Eğer imkanlar oluşur gerekli ortam oluşturulursa kulüp yoluna yeni bir yönetim anlayışıyla devam eder. 
Ancak geride bıraktığımız bir aylık süreç gösterdi ki, sosyal medyadan kulüp yönetmeye çalışmakla bu işler olmuyor. Hele yöneticilik havası atmakla hiç olmuyor. 
Bu süreçten sonra kalkıp da kulübe talipli çıkacağına inanmakta bana göre biraz saflık oluyor. 
Yine ne varsa Mehmet Sekmen’de var. Transfer tahtası açılır mı açılmaz mı orasını bilemem ama takım bir şekilde yoluna devam eder. 
Bu tespiti yaptıktan sonra şunu da söylemeliyim ki, bu kadar sıkıntıyı göğüsleyip, küme düşmekten kurtulmuşsak ve yeni bir sezona hazırlıklara başlamışsak eğer, en azından elde edeceğimiz sonuç çektiğimiz sıkıntıya değmeli. 
O yüzden Mehmet Sekmen’in her sezon olduğu gibi, bu sezondada yalnız bırakılmaması gerektiğini tüm içtenliğimle haykırıyorum. Erzurum’un kaymağını yiyen zenginlere çağrımdır; taşın altına madem girmediniz, hiç değilse taşın altına gövdesini koyanların yüküne el atın!