ÖZEL HABER Haber Girişi : 14 Aralık 2022 10:35

Yeni hedef Altınordu

Yeni hedef Altınordu

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden Erzurumspor FK’da, hafta sonunda oynanacak Altınordu maçının hazırlıkları sürüyor. Kazım Karabekir Stadyumu’nda ağırlayacağı İzmir temsilcisi için sıkı bir idman programına start veren mavi beyazlı takımda, futbolcular soğuk havaya rağmen en üst düzeyde bir performans sergilerken, Teknik Direktör Muzaffer Bilazer ise, Gençlerbirliği deplasmanından alınan 3 puana yeni bir galibiyet daha eklemenin planlarını yapıyor. Ligde zor günler geçiren Altınordu karşısında alınacak bir galibiyetin ligin devre arasına girmeye iki hafta kala büyük bir avantaj olacağını vurgulayan Bilazer, “Karşılaştığımız aksaklıklar ve talihsiz mağlubiyetlerimize rağmen Altınordu karşısında 3 puan almak bize ilaç gibi gelecek” dedi.

 

TARAFTAR: İSTEYEN KAZANIR

Erzurumsporlu taraftarlar ise, son birkaç haftadır sahaya teknik ve taktik performans yansıtan takımın aynı mücadeleye devam etmesi halinde önündeki iki maçı da rahatlıkla kazanabileceğine dikkati çekerek, “Bu ligde herkes herkesi yenebilir. Ama unutulmamalıdır ki, yenen taraf her zaman en çok isteyen taraf olur” diye konuştular.

Takımın önünde kalan iki maça çok sıkı bir şekilde hazırlanmaları ve özel oyun kurgularıyla sahaya çıkmalarını isteyen taraftarlar, “Hücum futbolu oynadığımız maçları kesinlikle kazanıyoruz. Muzaffer Bilazer, son haftalarda takıma önemli dokunuşlar yaptı. Futbolcularımız artık top yapıyor, şut çekiyor, paslaşma ve isabetli pas yüzdesi sürekli artıyor. Bu tempoyla devam edersek; önümüzdeki iki maçın ikisini de hanemize galip olarak yazdırabiliriz” dediler.