YENİ SEZON 

İçinde bulunduğumnuz süreçte hemen hemipimiz Erzurumspor’un ligde kalmasını gönülden arzu ediyoruz. Büyük ihtimalle de bu arzumuz gerçekleşecek ve dadaş ligde kalacak. 
Tabi buraya kadar her şey tamam ama asıl önemli olan önümüzdeki sezon nelerin olacağıdır bana göre. Sonuçta transfer tahtamız kapalı, Erzurumspor için hatırı sayılır bir tutarda borç var ve bu borçların ödenmesi kaçınılmaz. İlaveten mevcut kadroda muhtemelen yol ayrılıklarıda olacak, gidenler gidecek, kalanlar kalacak. Hal böyle olunca elimizdeki kısıtlı imkanlarla önümüzdeki sezon için nasıl bir kadro oluşturacağımız bile belli değil. 
İşte böyle bir ortamda devreye alınması gereken tek formül, kulübün şirketleşmesi olacaktır. Kaldı ki, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in bu konuda bir açıklaması olmuştu. Kulüple yakından ilgilenen bir şirketin olduğu ve önümüzdeki sezon kulübün bu şirkete devredileceğini söyledi. 
En azından böyle bir ihtimalin bulunuyor olması sevindirici. Çünkü bizim bu yükle bir dahaki sezonu kaldırmamız mümkün değil. Hem alttan hem de üstten gelecek olan ekiplerle birlikte zorluk periyodu iyice artacak olan yeni sezon, bu haliyle ve bu şekliyle Erzurumspor için çok ağır gelebilir. 
O yüzden Sekmen Başkan’ın bu ihtimal ve alternatif üzerinde mutlaka durması ve hayata geçirmesi en büyük beklentimizdir. 
Yönetimin de bu söylediklerimin farkında olduğu muhakkak. Onlar da bizimle aynı düşünüyor ve atılması gereken adımın bu olduğuna inanıyorlardır eminim. 
Hayırlısı olur inşallah ne diyelim.