ÖZEL HABER Haber Girişi : 25 Mart 2024 11:51

YIKIM FALAN YOK!

YIKIM FALAN YOK!
Başkan Sekmen’den Galericiler Sitesi esnafına müjde:
YIKIM FALAN YOK!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İstasyon Caddesi’ndeki Galericiler Sitesi için izleyeceği yol haritasını açıkladı. Galerici esnafın yıkılacağından endişe ettiği siteler için Sekmen, “Burada yıkım yapılmayacak, içiniz rahat olsun” müjdesini verdi. Aynı zamanda Cumhur İttifakının Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Mehmet Sekmen, Galericiler Sitesi esnafıyla iftar programında bir araya geldi. MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül’le birlikte Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar’ın da eşlik ettiği Başkan Sekmen, İstasyon Caddesi’ndeki galerici esnafın içini rahatlatacak açıklamalarda bulundu. 

TELAŞA GEREK YOK 
Parti yöneticilerinin yanı sıra MHP’nin 28. Dönem Erzurum Milletvekili adayı olan Mehmet Musa Çakır’ın da katıldığı iftar programında konuşan Mehmet Sekmen, “Galerici esnafımızın buraların yıkılacağı yönünde bazı endişeleri var dediler. Öncelikle şunu söylemek istiyorum ki, böyle bir durum söz konusu değil. Biz bu sitelerin dış cephelerinden çevre düzenlemesine varıncaya kadar daha şık ve modern bir görünüme kavuşması taraftarıyız. Bu yüzden burada bir tadilat işlemi gerçekleştirmeyi, çevre düzenlemesi yapmayı düşünüyoruz. Galericiler Sitesi burada faaliyet göstermeye devam edecek” diye konuştu. 

HALK PAZARI YAPILACAK 
Sekmen’in açıklamaları Galericiler Sitesi esnafına ilaç gibi gelirken, bir diğer müjdeli haber ise, Galericiler Sitesi’nin hemen bitişiğinde bulunan eski AVM yeriyle ilgili oldu. Burayı da kapalı halk pazarına dönüştürme niyetinde oldukları bilgisi veren Mehmet Sekmen, böylece bu bölgenin daha da canlanacağını ve ilgi odağı haline geleceğini sözlerine ekledi.