ÖZEL HABER Haber Girişi : 09 Mart 2023 12:11

Yılların sorunu çözüldü 

Yılların sorunu çözüldü 
Büyükşehir belediye başkanı Mehmet Sekmen gerek merkezde gerekse taşrada şehrin kronik sorunlarını çözmeye devam ediyor.
Yılların sorunu çözüldü 

Karayazı da yıllardır devam eden tapu sorununa noktayı koyan başkan Sekmen, ilçe sakinleri için kanayan bir yaraya dönüşen problemi sona erdirdi. Başkan Mehmet Sekmen, Karayazılı vatandaşları kendilerine ait olan arazi ve gayrimenkulleri bir türlü tapulandırmamaları üzerine harekete geçmiş ve sorunu kökünden çözüme kavuşturmuştu. 

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU
Sosyal medya hesabı üzerinden Karayazıdaki tapu sorunu çözüme kavuşturdun müjdeleyen Sekmen, paylaşımında şunları kaydetti: 
“Kaymakamımız Muammer Sarıdoğan ve AK Parti İlçe Başkanımız Adnan Atalay ile birlikte esnafımızı gezdik. Karayazı’mızın 40 yıllık tapu sorununu çözüme kavuşturduğumuz için dua eden ve güzel temennilerinde bulunan hemşehrilerime teşekkür ediyorum” 

BELEDİYELER SORUN ÇÖZMELİDİR!
Büyükşehir belediye başkanı Sekmen , konuyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, sorun çözmenin önemine dikkat çekti. Sekmen, “ hemşerilerimiz bizi bu makama onlara hizmet edelim ve beklentilerini karşılayalım sorunlarını çözelim diye taşıdı. Biz de yıllardır kronik bir sorun haline gelen tapu problemini Karayazı ilçemizde bütünüyle ortadan kaldırdık ve vatandaşlarımıza rahat bir nefes aldırdık. Bilinmelidir ki belediyelerin görevi sadece yol ve kaldırım yapmak değildir. Belediyeler aynı zamanda vatandaş için kanayan bir yara ya dönüşen sorunları da çözmektir. Karayazılı hemşerilerime hayırlı uğurlu olsun” dedi.