YOLUNUZ YOL DEĞİL!

İçi kurtlanmış ve kalbi fesat olanlar, her 15 Temmuz öncesinde hep bir ağızdan koro halinde aynı şarkıyı söylüyor!

Kontrollü darbe!!!

Hele bunlardan birisi var ki, artık gına gelmeye başladı. Rahmetli Erol Olçok’un 2013 yılında boşandığı eşi Nihal Olçok; daha doğrusu Nihal Süleymanoğlu. Bu hanımefendi 2013 yılında, yani hain darbe girişiminden 3 yıl önce Erol Olçok’tan boşanıyor. Mahkeme, çocuklarının velayetini bile anneye vermiyor, bunu karara bağlıyor. Nihal Hanım da, boşandıktan sonra kızlık soyadı olan Süleymanoğlu’nu kullanmaya başlıyor. Ama her ne hikmetse 15 Temmuz’dan sonra mahkeme kararıyla boşandığı kocasının soyadı olan Olçok’u yeniden kullanmaya başlıyor. Sonrası zaten malum, TV kanallarında belli belirsiz, ima yollu, bazen doğrudan, bazen de dolaylı olarak 15 Temmuz’a yönelik açıklamalar yapıyor. Gelenek bu yıl da bozulmadı ve Nihal Olçok, yine gündemdeydi. Malum TV kanallarının ekranlarında boy gösteren hanımefendi, bu yıl da 15 Temmuz’u gölgelemeye çalışan isimlerden birisi oldu.

Zaten Olçok ailesinin de kamuoyuyla bir paylaşımı vardı bu gündem dahilinde; “biz Olçok soyadını kullanmasını istemiyoruz” diyerek…  

Benim anlamadığım şu; 15 Temmuz’da yaşananlar ve o gece şehit düşenlerin de mi hiç hatırları yok? Hadi millete ve milletin iradesine saygı göstermiyorsunuz, onu biliyoruz da, bari şehitlerin hatırasına saygı duyun!

Nihal Hanıma gelince…

Bakın Bayan!

Mensubu olduğunuz Ahmet Davutoğlu’nun partisinde siyaset yapabilirsiniz, bu sizin tercihinizdir, saygı duyarız. Ancak siyaset yapacağım derken, milletin mukaddes bildiği değerlere saygısızlık eder, ilaveten ima yoluyla iftira ederseniz, bunun adı siyaset olmaktan çıkar, çirkefliğe girer.

Vazgeçin artık malum çevrelerin gösterdiği yolda ilerlemekten! Vazgeçin artık kendinizi, isminizi ve de en önemlisi rahmet Erol Olçok’un ismini siyaseten lekelemekten!

Ve şunu bilin!

15 Temmuz bu ülkeyi işgal girişimiydi, 15 Temmuz hain terör örgütü FETÖ’nün bu ülkeyi emperyalistlerin kucağına itme hamlesiydi. Allah izin vermedi, millet direnç gösterdi ve bu ülke bir gecede uçurumun ucundan alındı. Ailenize, toprağa verdiğiniz eski eşinize ve dahası evladınıza hürmeten bari bu yanlışa düşmeyin!

Tuttuğunuz yol, yol değil, bilesiniz.

Benden hatırlatması…