ÖZEL HABER Haber Girişi : 21 Haziran 2022 12:19

Yönetim işinin başında

Yönetim işinin başında
Ömer Düzgün’ün 3 Temmuz’da yapılacak olan kongreye kadar görev başında olacağı mavi beyazlı kulüpte, iki mesai bir arada yürütülüyor.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da kongre hazırlıkları sürüyor. Ömer Düzgün’ün 3 Temmuz’da yapılacak olan kongreye kadar görev başında olacağı mavi beyazlı kulüpte, iki mesai bir arada yürütülüyor. Yönetim, kulübün transfer tahtasının kapanmasına neden olan futbolcularla görüşmeleri sürdürürken, diğer yandan da sözleşmeleri sona eren futbolcularla yeniden anlaşmak için çalışıyor. Ayrıca takıma kazandırılması düşünülen futbolcularla ilgili olarak görüşmelerin de sürdürüldüğü B.B. Erzurumspor’da, Kulüp Başkanlığı içinse henüz resmi bir başvuru bulunmuyor. MNG Holding CEO‘su Dr. Aydoğan Süer’in ismi, kulüp başkanlığı için telaffuz edilen adayların başında gelirken, sürecin önümüzdeki günlerde çok daha net ve belirgin bir durum kazanması bekleniyor.

AYDIN ADAY DEĞİL
Öte yandan Erzurumspor yöneticilerinden Hayrettin Aydın’ın başkanlık için aday olacağı yönündeki söylentiler ise karşılıksız kaldı. Aydın’ın geçtiğimiz günlerde camiaya bulunduğu birlik ve beraberlik çağrısı “adaylık” şeklinde yorumlanırken, böyle bir durumun söz konusu olmadığı ve Hayrettin Aydın’ın Erzurumspor Kulüp Başkanlığı gibi bir göreve talip olmadığı dile getirildi.

KİMSE YOKSA SEKMEN VAR
Taraftarlar, Erzurumspor’un sıkıntılı bir dönemden geçtiğini, ancak bu günlerin geride kalacağını belirterek, “Bugün Onursal Başkan Mehmet Sekmen’i ölümüne eleştirenler şunu bilsinler ki, bu takıma sahip çıkacak olan kişi yine Başkan Sekmen olacak. Biz ekranlarda boy gösterip Sekmen düşmanlığı yapanların asıl dertlerinin ne olduğunu çok iyi biliyoruz” dediler.