ÖZEL HABER Haber Girişi : 08 Haziran 2023 09:39

Yurdagül’den Ankara çıkarması

Yurdagül’den Ankara çıkarması

MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, Teşkilatlardan sorumlu İl Başkan Yardımcısı Cihan Akasakal ile birlikte 14 ve 28 Mayıs seçimlerinin ardından gittiği Ankara’da, MHP Genel Merkezi’nde bir dizi temasta bulundu. MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret eden İl Başkanı Yurdagül, liderine hem Erzurum’dan selam götürdü, hem de seçim sonuçlarına ilişkin bilgiler aktardı. MHP Genel Başkanı Bahçeli, Erzurum’un Cumhur İttifakı’na verdiği büyük destekten dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Dadaş seçmenlere teşekkür etti. Bahçeli, seçim çalışmaları boyunca fedakarca çalışan ve sahalardan geri durmayan partisinin tüm teşkilatlarına da teşekkür ederek, “Erzurumlu hemşehrilerime bizim de selamımızı iletin” dedi. 
MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, Genel Başkan Bahçeli ile bir araya geldikten sonra partisinin kurmaylarını da ziyaret etti. 14 ve 28 Mayıs seçimlerinin Erzurum sonuçlarının detaylı değerlendirmesini parti kurmaylarıyla birlikte yapan İl Başkanı Adem Yurdagül, konuyla ilgili olarak şunları kaydetti: 

LİDERİYLE BİR ARAYA GELDİ 
“Seçimlerin hemen ardından hazırladığımız raporla parti genel merkezimizi ziyaret ettik. Genel Başkanımız, Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi’nin nazik kabulüne çok teşekkür ediyoruz. Kendileriyle bir araya gelme ve Erzurum üzerine değerlendirme yapma fırsatı bulduk. Seçim sonuçları hakkında bilgiler aktardık, çalışmalarımıza yönelik olarak Sayın Genel Başkanımızı bilgilendirdik. Erzurumlu hemşehrilerimize selamlarını ileten Saygıdeğer Genel Başkanımıza, bizler de şükranlarımızı, en derin saygılarımızı ve hürmetlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı. 

YURDAGÜL’DEN TEŞEKKÜR 
Parti kurmaylarıyla da bir araya gelen Yurdagül, Erzurum için çalışmaya devam edeceklerinin altını çizerek, “Bizim çalışma azmimiz ve gayretimiz, 14 ve 28 Mayıs zaferiyle birlikte perçinlendi. Tüm teşkilatlarımızla birlikte Erzurumlu hemşehrilerimizin emrine amade olmaya devam edeceğiz. Ben de tüm teşkilatlarıma ve Ülkücü camiaya çok teşekkür ediyorum” dedi.