ÖZEL HABER Haber Girişi : 13 Ocak 2023 12:30

Yurdagül’den anlamlı ziyaret 

Yurdagül’den anlamlı ziyaret 
MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, teşekkür ziyaretlerine görevi devraldığı Naim Karataş’la başladı.
Yurdagül’den anlamlı ziyaret 

İade-i ziyaretlerine Karataş’ın seçim ofisiyle başlayan Yurdagül, “Bu dava ve bu hareket altındaki herkes bir bayraktar, herkes bir sancaktardır. Bizim ikbal hesabımız, milletten ve ülkemizden gayri telaşımız yoktur” diyerek, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Kendisinden görevi devraldığı Naim Karataş’a, hizmetleri için bir kez daha teşekkür eden Adem Yurdagül, “Bizde mevki ve makam hırsı olmaz, olamaz! Bizde koltuk derdi ve endişesi de olmaz! Biz de ancak ve ancak millete ve ülkeye hizmet edebilme telaşı olur, hizmet yarışı olur” ifadelerini kullandı. 

SANCAĞI ZİRVEYE ULAŞTIRDI 
MHP Erzurum İl Başkanlığı görevine atanmasıyla birlikte partiyi ziyarete eden ve kutlama dileklerini ileten herkese teşekkür ettiğini söyleyen Yurdagül, “Heyecanımızı paylaşan ve iyi niyet dileklerini bize ileten herkese şükran borçluyuz. Ne mutlu bize ki, bu kutlu davaya hizmet etme fırsatı bulacağız. Şükürler olsun Mevla’ya ki, bu ulvi görevdeyiz. Naim Karataş Başkanımız, bu zamana kadar çok güzel hizmetler verdi, sancağı en zirvelere ulaştırdı. Biz de saygıdeğer büyüğümüzden teslim aldığımız hizmet sancağını çok daha yükseklere taşıyabilmenin mücadelesi içerisinde olacağız. Allah hepimizin işini kolaylaştırsın, Rabbim yar ve yardımcımız olsun” niyazında bulundu. 

BİZ SEVDANIN HAMİSİYİZ 
MHP İl Başkanı Yurdagül’ü seçim ofisinde konuk eden Naim Karataş ise, “Kıymetli Başkanımıza teslim ve de emanet ettiğimiz görev, İl Başkanlığından çok ötedir. Bu görev, yarım asırlık bir gayretin, mücadelenin, çilenin, devlet, millet ve bayrak sevdasının bir ifadesidir. Hepimiz bu sevdanın birer hamisiyiz. Ne mutlu üç hilal altında siyaset yapanlara, ne mutlu üç hilal paydasında buluşanlara, ne mutlu bu davaya hizmet edenlere. Ben de değerli başkanıma çok teşekkür ediyor, hayırlı olsun dileklerimi yineliyorum” dedi.