ÖZEL HABER Haber Girişi : 14 Haziran 2023 10:31

Yurdagül’den CHP’ye sert tepki 

Yurdagül’den CHP’ye sert tepki 

MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, “Seçimlerde yaşadığı hezimetin faturasını kırsal kesimlerde yaşayan seçmenlere kesen Kemal Kılıçdaroğlu, akıl tutulmasının hem de en büyüğünü yaşamaktadır” dedi. 
MHP İl Başkanı Adem Yurdagül, Türkiye’deki siyasi gelişmeler üzerine bir değerlendirme yaptı. Başkan Yurdagül, 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde hezimet yaşayan Millet İttifakı cephesinde ve özellikle de CHP’deki son durumu değerlendirdi. Yurdagül, “Biz seçim galibiyetimizi dahi arkada bırakıp kollarımızı milletimize hizmet için sıvadık. Ama muhalefette sular bir türlü durulmuyor. Millete rağmen yaptıkları siyasetin bedelini şimdi de seçmene ödetmeye çalışıyorlar” hatırlatmasında bulundu. 

KILIÇDAROĞLU SİYASİ MEVTADIR 
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, kırsal kesimde yaşayan insanları aşağılarcasına yaptığı açıklamaların kabul edilemez olduğunu dile getiren Başkan Adem Yurdagül, “Adı Bay Kemal’dir, ne yapsa yeridir diyeceğiz ama köylerde ve kırsal kesimlerde yaşayan insanlarımızın bu denli küçük görülmesine kesinlikle rıza gösteremeyiz. Kent merkezlerindeki seçmeni kırsal kesimlerde yaşayan seçmenlerle kıyas etmek, köylüleri halden anlamaz ve cahil olarak nitelendirmeye çalışmak, en hafif tabirle akıl tutulması ve hatta onun da ötesinde ahmaklıktır. ‘Köylüye 500 lira ver, onu bile harcayamaz’ diyen bir siyasi parti liderinin başarılı olması mümkün değildir, imkansızdır. Kemal Kılıçdaroğlu günah keçisi aramak yerine, seçimde yaşadıkları hezimetin baş sorumlusu olarak kendisini görebilir, gösterebilir. Ama hepimiz biliyoruz ki, siyasi mevtaların düşünebilme ve akledebilme yetisi yoktur” ifadelerini kullandı.