ÖZEL HABER Haber Girişi : 16 Eylül 2023 09:50

Yurdagül’e ziyaret yağmuru

Yurdagül’e ziyaret yağmuru

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen kongreyle MHP Erzurum İl Başkanı seçilen Adem Yurdagül’e tebrik ve hayırlı olsun ziyaretleri yağıyor. Başkan Yurdagül’ün seçilmesinin hemen ardından ilçe teşkilatlarıyla başlayan kutlama süreçleri tüm hızıyla devam ediyor. Başkan Yurdagül’ü ziyaret eden teşkilatların başında Aziziye, Palandöken, Yakutiye, Aşkale, Pasinler ve Köprüköy gelirken, MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül’ün makam odası bir an olsun boş kalmıyor. Şehrin dört bir yanından gelen partililer, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve teşkilat mensuplarını makamında konuk eden Adem Yurdagül, kutlamalarını kabul ettiği ilçe başkanlarıyla aynı zamanda istişare toplantıları da yapıyor. 

BERABERLİK VURGUSU 
MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, son birkaç gün içerisinde Aziziye’den Yakutiye’ye, Palandöken’den Pasinler ve Aşkale’ye varıncaya kadar çok sayıda ilçe teşkilatını ağırladı. İlçe başkanları ve teşkilat mensuplarının tebriklerini kabul eden Yurdagül, “Bizde birlik ve beraberlik sadece kongre salonlar için değildir. Biz toyumuzda da, toyumuz sonrasında da birlik ve beraberlikten asla vazgeçmeyiz. Bizim gücümüzün ve enerjimizin altında yatan sebep, milli şuur ve bilincimiz, milli ahlak ve siyaset terbiyemiz, davamıza olan bağlılığımız ve inancımızdır” diye konuştu. 

BU YOLA BAŞ KOYDUK 
Kendisini ziyaret eden ilçe başkanları ve yöneticileriyle tek tek görüşen MHP Erzurum İl Başkanı Yurdagül, “Kutlu davamıza hizmet sürecinde seçilmiş olduğumuz görevimizden dolayı bizleri tebrik için gelenlerin yeri elbette başımızın üstüdür. Biz ülkemizin ve milletimizin huzur ve selameti için bu yola baş koyduk; başımız dik, alnımız açık şekilde yolumuza devam edeceğiz. Bu yolda biz yalnız değiliz; yolumuzu aziz milletimizle birlikte yürüyor, aziz milletimiz ne istiyorsa onu istiyor, ne diliyorsa onu diliyoruz” şeklinde konuştu.