ÖZEL HABER Haber Girişi : 12 Ekim 2023 15:18

Yurdagül halkla iç içe

Yurdagül halkla iç içe
Yurdagül halkla iç içe

Milliyetçi hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, sahadan bir an olsun geri gelmiyor. Periyodik aralıklarla gerçekleştirdiği halk buluşmaları ile vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yurdagül, dün de şehir merkezinin muhtelif noktalarındaydı. Cumhuriyet Caddesi’nde hem esnaf ziyaretlerinde bulunan, hem de her yaştan hemşehrisiyle sohbet eden İl Başkanı Adem Yurdagül, ezberleri bozmaya yine devam etti. Dadaşlar, şu ana kadar sokaklarda bir il başkanını esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirirken görmediklerini belirterek, “Sokaklarda bir il başkanı görebilmek için genellikle yanında da milletvekili ya da bakan olması gerekir. Ama MHP Erzurum İl Başkanı tek başına sürekli cadde ve sokaklarda…” diye konuştular.

 

YURDAGÜL’DEN YOĞUN TEMAS

Vatandaşlarla sohbet eden, hal hatır soran ve siyaseten çözüm bekleyen sorunlarının olup olmadığını sorgulayan MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül’ün esnaf ziyaretleri de oldukça renkli diyaloglarla geçiyor. Cumhuriyet Caddesi, Tebrizkapı ve Lalapaşa Camii bölgesinde gerçekleştirdiği temaslarda Cumhur İttifakı vurgusunda bulunan MHP İl Başkanı Adem Yurdagül, vatandaşların beklenti ve taleplerine de kulak verdi. Yurdagül, sohbet ettiği her vatandaşa Türkiye’nin içinde bulunduğu mücadeleyle ilgili olarak bilgiler aktardı. Hiçbir zorluğun kalıcı olmadığına dikkat çektiği vurgularında istikrara da işaret eden Yurdagül, sıkıntılı ve sancılı dönemlerin ancak birlik ve beraberlik içerisinde aşılabileceğini kaydetti.

VAZ MI GEÇECEĞİZ?

“Birleşmemiş, birlik olmamız, el ele ve omuz omuza vermemiz lazım” diyen MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, “Türkiye’miz artık eski Türkiye değil. Türkiye, artık üzerinde bulunduğu coğrafyada ve uluslararası arenada oyun kuran, kural koyan bir ülke. Emperyalist güçler bu durumdan rahatsız ve istiyorlar ki Türkiye bu pozisyonunu kaybetsin. Şimdi biz ne yapacağız? Geçici bir takım sorunlarla karşı karşıya kaldık diye, dayanışmamızdan ve mücadelemizden vaz mı geçeceğiz? Meydanı illete ve zillete mi bırakacağız? Meydanı asırlardır bu milleti tarih sahnesinden silmek isteyenlere mi bırakacağız? Eğer milli bir ruhtan, milli birlik ve beraberlikten bahsedeceksek, içinde bulunduğumuz zaman tam da bunun zamanıdır” dedi.