Yerel Haber Girişi : 08 Şubat 2022 13:01

ZİRVEYE DOĞRU YENİDEN… 

ZİRVEYE DOĞRU YENİDEN… 

Manisaspor FK’yı konuk eden ve sahadan 3 puanla ayrılan Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da, Ümraniyespor maçı hazırlıkları bugün başlıyor.

TFF 1. Lig’in 23’üncü haftasında Manisaspor FK’yı konuk eden ve sahadan 3 puanla ayrılan Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da, Bereket Sigorta Ümraniyespor maçı hazırlıkları bugün başlıyor. Dünü tesislerde izinli geçiren mavi beyazlı futbolcular, Teknik Direktör Yücel İldiz ve yardımcılarının nezaretinde çalışmalarına bugün başlayacak. Manisaspor galibiyetiyle puanını 41’e yükselten ve zirve iddiasını sürdüren Erzurumspor’da, tüm hesaplar Ümraniyespor maçı için yapılıyor. Takımın mücadele gücünü ve direncini artırmak amacıyla yardımcılarını adeta teyakkuza geçiren Yücel İldiz’in, Manisaspor maçından sonra bazı futbolcularla ikili görüşmeler gerçekleştirdiği öğrenildi. Talebelerine sürekli en iyi savunmanın hücum olduğunu hatırlattığı ifade edilen tecrübeli teknik adamın, saha kenarından ilk kez izlediği takımına bu haftadan itibaren çok ciddi dokunuşlar yapacağı dile getiriliyor.

 

TAKIM DİNAMİK BİR YAPI KAZANDI

Erzurumsporlu taraftarlar, Manisaspor karşısında baskılı bir futbol oynayan takımın, sakat futbolcuların geri dönüşüyle birlikte çok daha dinamik bir yapıya kavuştuğunu belirterek, “Bu takımı şaha kaldırmak Yücel hocanın elinde. Novikovas’la ilgili olarak bir hamle yapılması ve Litvanyalı futbolcunun takıma yeniden kazandırılması gerekiyor. Baskılı futbol oynamayı beceriyoruz, ancak pozisyon üretme noktasında sıkıntılarımız var, gol yollarında başarılı olamıyoruz. Futbolcuların mevcut potansiyelleri de göz önünde bulundurularak takımın dokusuna uygun organizasyonlar üzerinde çalışılması gerekiyor. Bunu sağlayacak en ehil isim de, Yücel hocadır” dediler.