ZORU BAŞARDIK

Geçtiğimiz yıl şampiyonlukdan kılpayı döndüğümüz 1. Lig’de, bu yıl ligde kalma mücadelesi verdik. Ve şu anda da ligde kalmış olmamızı kutluyoruz. Genel anlamda bir değerlendirme yapacak olursam aslında çok hazin bir durum. Yani düşünebiliyor musunuz Erzurumspor gibi bir takım küme düşmediği için sevinmek zorunda kalıyor.
Peki geldiğimiz bu noktadan sadece Erzurumspor mu sorumlu? 
Elbette sorumlu değil koskoca bir kulüp küme düşmediği için sezon da kaldığı için seviniyorsa bunun sorumlusu aynı zamanda Türkiye futbol federasyonu’nun saçma sapan yönetim anlayışı ve futboldan zerre kadar anlamayan hakemlerdir.
Sadece onlarda değil; stadımız depremden hasar görmüş olmasına rağmen son üç aydır bu konuda halen daha bir adım dahi atmamış olanlardır. Kısaca şunu söylemek istiyorum Erzurumspor söz konusu olduğu zaman tepe dekinden tabandakine kadar herkes görmez oldu duymaz oldu konuşmaz oldu. Yani bir şehrin futbol kulübüne şaşı bakılırda bu kadar mı bakılır? Yani bir şehrin futbol kulübü insanların umrunda olmazda bu kadar mı olmaz? 
Şimdi bazıları zannedecek ki Erzurumspor küme düşmekten kurtuldu diye yaşadığı her şeyi unuttu. Halbuki hiç kimse hiçbir şeyi unutmadı. Türkiye futbol federasyonu’nun ve hakemlerin yakışıksız tavrınıda unutmayacagiz tutumlarını da unutmayacağız. Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu’nun İzmir kulüplerine mavi boncuk dağıtırken, Erzurumspora sırtını dönmesinide unutmayacağız. Şimdi burada unutmayacaklarimızı sıralamaya kalksam emin olun bu sütun yazacaklarıma yetmez. Ama gün gelecek bu defter nasılsa açılacak. İşte o zaman Erzurumspora karşı gaddarlık edenler, yüzlerini yerden kaldıramayacak. Biz de büyük bir keyifle onların morarmalarını seyredeceğiz. 
Takımımızı kutluyorum. 
Hocamızı ve teknik heyetimizi kutluyorum.
Taraftarımızı kutluyor tebrik ediyorum. 
Bir zoru daha başardık.