Yerel Haber Girişi : 10 Ocak 2022 10:38

ALIN SİZE KADRO!

ALIN SİZE KADRO!

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un takviyeye duyduğu ihtiyaç, Menemenspor maçında bir kez daha gözler önüne serildi. Rakip takım karşısında ilk yarıda baskılı bir bir futbol oynayan mavi beyazlı takım, ikinci yarıda resmen döküldü. Aykut Demir’in sakatlığı yüzünden oyun dışı kaldığı ikinci yarıda, Gökhan Kardeş’in beklenmeyen sakatlığı ve oyun kurgusunda yapılan değişiklik, takımın altını adeta üstüne getirdi. Mağlubiyeti kabullenmiş bir takımı maça ortak eden Erzurumspor, bu karşılaşmada nükseden geriye oynama hastalığı yüzünden kendi sahasında iki puan kaybetti. İlk yarıda oynadığı futbolla taraftarını fark beklentisine sokan Erzurumspor’un, ikinci yarıda sergilediği oyun, taraftara saç-baş yoldurttu.

 

TRANSFER TAHTASININ AÇILMASI GEREKİYOR

Erzurumsporlu taraftarlar, takımdaki kaliteli ayakların sakatlığı yüzünden büyük bir çıkmaza girildiğini dile getirerek, “Belli oldu ki, bu takımda yaşanan sakatlıklar, canımızı sıkmaya devam edecek. Eren Tozlu sakat, Ally Malle sakat ve bu iki oyuncunun sahaya çıkmadığı maçlarda biz sürekli puan kaybettik. Aykut Demir sakat olduğu halde oynadı, sonuç ortada. Mustafa Yumlu 20 maçtan sadece 12’sini oynayabildi. Mustafa Akbaş hiç ortada yok. İşte bunlar bu takıma acilen takviye yapılması gerektiğini ortaya koyuyor. Eğer o transfer tahtası açılmazsa, bu takımın sezonu tamamlaması, hele de Süper Lig’e çıkması mümkün değil!” diye konuştular.

 

ÖMER DÜZGÜN’E TARAFTAR ÇAĞRISI

Transfer tahtasının açılmayacağını açıklayan Kulüp Başkanı Ömer Düzgün’ün bunun altından kalkamayacağını ifade eden taraftarlar, “Kulüp Başkanı Ömer Düzgün ne yapıp etmeli, transfer tahtasını açtırmalı ve takıma takviye yaptırmalıdır. Aksi halde bu takım mevcut kadroyla sezon sonuna kadar oynayamaz! Üstelik şampiyonluk da hayal olur. Bunun bedelini de Ömer Düzgün öder” şeklinde konuştular.