ÖZEL HABER Haber Girişi : 05 Kasım 2022 10:56

Ankara’da Coşkun temaslar

Ankara’da Coşkun temaslar
İspir Belediye Başkanı Ahmet Coşkun, MHP Genel Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili Sayın Prof. Dr. Kamil Aydın’ı ziyaret etti.

Beraberinde MHP Erzurum il başkanı Naim Karataş’la birlikte Aydın’a konuk olan Ahmet Coşkun, İspirdeki belediye çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Erzurum’un ispir ilçesinin turizm alanında Erzurum’un yükselen değeri olduğunu ifade eden Başkan Coşkun, “ Cumhur İttifakımızın tüm enerjisi ile hizmet etmeye çalıştığımız İspirli Erzurum’un vitrini haline dönüştürmek için ne gerekiyorsa yapıyoruz” dedi.

Yerel yöneticilerin artık sadece alt ve üst yapı hizmetlerinden müteşekkil olmadığını dile getiren Başkan Coşkun, “ Yerel yönetimlerin günümüzde artık öyle bir misyonu var ki sosyal kültürel ekonomik alanlarda bile yatırım ve proje üretebilir bir konumdalar. Biz de bu doğrultuda ispir ilçemizde hayatın hemen her alanına dokunmaya çalışıyoruz” dedi.

 

AYDIN: HER İLÇEMİZ ÖZEL

İspir belediye başkanı Ahmet coşkunun ziyaretinden duyduğu mutluluğu ifade eden MHP Genel Başkan yardımcısı ve Erzurum milletvekili Kamil Aydın, “ Erzurum’un her ilçesi gibi ispir ilçemizde bizim için çok özel. İspir bizim Karadeniz’e açılan kapımız. Bu bölgeye özellikle ulaşım alanında yapılan yatırımlarla birlikte büyük bir cazibe kazandırılmış ispir Belediyemizde yattı birbirinden güzel çalışmalarla bu cazibeyi taçlandırmaya başlamıştır” dedi.

 

ANLARA TEMASLARI

Ankara temasları kapsamında MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım’ı da ziyaret eden İspir belediye başkanı Ahmet Coşkun, Konuk olduğu Yıldırım’a ispir hakkında bilgiler aktardı. MHP Erzurum il başkanı Naim Karataş’a da teşekkür eden Ahmet Coşkun, İl başkanımızı her fırsatta yanımızda buluyor olmak bizler için de büyük mutluluk. Değerli başkanımıza şahsınıza ve belediyemize göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.