Yerel Haber Girişi : 17 Şubat 2022 12:05

Ankara’da Memur-Sen rüzgarı

Ankara’da Memur-Sen rüzgarı

Memur-Sen Erzurum İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen 2 Nolu Şube Başkanı Mustafa Karataş, Ankara’da bir dizi temasta bulundu. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden başlayarak çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Karataş, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Cengiz Yavilioğlu’nun yanı sıra İçişleri eski Bakanı Selami Altınok’la da bir araya geldi. Ankara’daki temaslarına ilişkin olarak bilgiler paylaşan Memur-Sen Erzurum İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen 2 Nolu Şube Başkanı Mustafa Karataş, ayrıca Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ı da ziyaret etti.

Karataş, ziyaretleriyle ilgili olarak şu bilgileri paylaştı:

 

ANKARA’DA YOĞUN TEMAS

“Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanımız Sayın Ali Yalçın'ı ziyaret ettik. Çalışmalarımız hakkında bilgi verdik. 24. Dönem AK Parti Erzurum Milletvekili, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Sayın Cengiz Yavilioğlu’nu makamında ziyaret ettik, istişarelerde bulunduk, geçmişi yad ettik. Şehrimize yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür ettik. Yine meslek hayatının 22 yılını Erzurum'da geçiren değerli kardeşim ve dostum Osman Kanca’ya ziyarette bulunduk. Ankara Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olması hasebiyle hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Önceden Eğitim-Bir-Sen Genel Sekreteri olan AK Parti Konya Milletvekilimiz Halil Etyemez’i Gazi Meclisimizde ziyaret ettik. Her zamanki enerjisi, güler yüzü, samimi ve içtenliği için sayın vekilimize çok teşekkür ederiz. Yine TBMM’de AK Parti Erzurum Milletvekilimiz Sayın Selami Altınok'u Gazi meclisinde ziyaret ettik. Sayın vekilimize gösterdiği ilgiden güler yüz ve samimi sohbetinden dolayı teşekkür ediyoruz”

 

SENDİKA ÜYELERİNDEN TEŞEKKÜR

Öte yandan Memur-Sen Erzurum Temsilciliği adına çok etkili çalışmalar yapan ve Erzurum’da sendikacılık alanında adeta yeni bir dönem başlatan Mustafa Karataş’ın Ankara temasları, Erzurum’daki sendika üyeleri tarafından da ilgiyle takip edildi. Sendika üyeleri, Mustafa Karataş’ın Erzurum için bir şans olduğunu ifade ederek, “Hem Erzurum’daki kamu çalışanlarını temsil, hem de sendikacılık faaliyetleri noktasında kendisinin katkıları çok büyük” dediler.