ÖZEL HABER Haber Girişi : 23 Haziran 2023 15:13

Ankara’da Sekmen rüzgarı

Ankara’da Sekmen rüzgarı
Ankara’da Sekmen rüzgarı

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Ankara’da adeta mekik dokudu. Milli Eğitim Bakanı Erzurumlu Yusuf Tekin, Ticaret Bakanı Ömer Bolat ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’u makamında ziyaret etti. AK Parti’nin Erzurum Milletvekillerini de TBMM’deki yeni makamlarında ziyaret eden ve hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Sekmen, Türkiye Yüzyılı’nın Türkiye’yi şaha kaldıracak olan bir dönem olacağını söyledi. 
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Ankara temasları kapsamında Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı ve aynı zamanda Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı olan Yücel Yılmaz ile de bir araya geldi.  

VEKİLLERİ ZİYARET ETTİ 
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in Ankara temasları, AK Parti Erzurum Milletvekilleri Mehmet Emin Öz, Abdurrahim Fırat, Fatma Öncü ve Selami Altınok ziyaretleriyle başladı. Erzurum’un 28. Dönem vekilleriyle makamlarında bir araya gelen ve hayırlı olsun dileklerini paylaşan Başkan Sekmen, Erzurum için yeni bir hizmet döneminin başladığının altını çizdi. Sekmen, “TBMM’de Erzurum’u temsil etme ayrıcalığını yaşayacak olan kıymetli vekillerimize başarılar diliyoruz. Geçmiş dönemlerde olduğu gibi, yeni dönemde de tüm enerjimizle Erzurum için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

BAKANLIKLARI ES GEÇMEDİ 
Başkan Mehmet Sekmen, Ankara’da bakanlıkları da es geçmedi. Milli Eğitim Bakanı Erzurumlu Prof. Dr. Yusuf Tekin, Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’u ziyaret ederek “hayırlı olsun” dedi. 
Erzurum’da Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet ve yatırımlarıyla ilgili olarak bakanları bilgilendiren Sekmen, “Türkiye Yüzyılı için hepimiz büyük bir özveri ve işbirliği içerisinde çalışacağız. Sayın Bakanlarımıza da başarılar diliyoruz” diye konuştu.