ÖZEL HABER Haber Girişi : 16 Haziran 2023 10:31

Aydın Dışişleri Komisyonu’nda 

Aydın Dışişleri Komisyonu’nda 
Prof. Dr. Kamil Aydın, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Dışişleri Komisyonu Üyesi seçildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Dışişleri Komisyonu Üyesi seçildi. Gazi Meclis’te önceki gün gerçekleştirilen seçimlerde TBMM Dışişleri Komisyonu Üyeliği görevine yeniden seçilen Aydın’ın, aynı zamanda NATO Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Üyeliği, Avrupa Güvenlik Ve İşbirliği Teşkilatı Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Üyeliği ve Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Türk Grubu Üyeliği görevleri de bulunuyor. MHP Genel Başkan Yardımcısı Aydın, bir önceki dönemde de Türkiye’yi yurt dışında defalarca temsil etmiş, katıldığı AGİT ve NATO toplantılarında sergilediği üstün performansla tüm siyasi çevrelerin dikkatini çekmişti. 

HAKLI BİR GURUR…
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, “TBMM’de Erzurum’u, yurt dışında ise Türkiye’yi temsil ediyor olmak; benim için tarif edilemez bir ayrıcalık ve mutluluk” diyerek, TBMM’de 28. Dönem’de de Dışişleri Komisyonu Üyeliği görevine seçilmiş olmanın haklı gururunu yaşadığını ifade etti. Aydın, “Bizleri bu göreve önerileriyle layık gören Sayın Genel Başkanımız başta olmak üzere milletvekili arkadaşlarıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi. 

MİLLETİMİZE MİNNET BORÇLUYUZ 
Dışişleri Komisyonu ve Türk Grubu üyelikleriyle Türkiye’yi yurt dışında yeniden temsil etme fırsatı bulacağı için kendini çok şanslı hissettiğini dile getiren Aydın, “Bizler bu makamlara insanımıza, milletimize ve ülkemize hizmet etmek için getirildik. Milli iradenin ifadesi ve tecelligâhı olan Gazi Meclis’imizde görev yapıyor olmaktan dolayı çok mutluyuz, gururluyuz ve bizleri bu mecralara taşıyan aziz milletimize minnet borçluyuz. Ülkemizin ve necip milletimizin her zaman emrinde olacağız” diye konuştu.