ÖZEL HABER Haber Girişi : 06 Şubat 2023 14:28

Aziziye’de gençlik buluşması 

Aziziye’de gençlik buluşması 
AK Parti Aziziye Gençlik Kolları tarafından organize edilen “İlk Oyum AK Parti’ye İlk Oyum Erdoğan’a” isimli gençlik buluşması renkli görüntülere sahne oldu.
Aziziye’de gençlik buluşması 

Aziziye Belediyesi Kültür Merkezi’nin ev sahipliği yaptığı etkinliğe katılan gençler, programın sonunda Erzurumlu ses sanatçısı Rıdvan Adede’nin seslendirdiği türkülerle coştu, halay çekti, gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. AK Parti Erzurum İl Başkanlığı görevinden istifa ederek milletvekili aday adayı olan Mehmet Emin Öz’ün de katıldığı etkinliğe, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’la birlikte Aziziye İlçe Başkanı Ensar Coşkun ve Gençlik Kolları İl Başkanı M. Gökberk Kocaaliler de katıldı. 

GENÇLERE ÖZEL MESAJLAR 
Mehmet Emin Öz’ün gençlere teşekkür konuşmasının ardından yapılan protokol konuşmaları kapsamında Aziziye Belediye Başkanı Orhan da birbirinden önemli mesajlar verdi. Kendisinin de Gençlik Kolları teşkilatlarında yetiştiğini hatırlatan Başkan Orhan, 2023 yılında ilk kez oy kullanacak olan gençlere şöyle seslendi. 
 “Bizler esasen gücümüzü ve enerjimizi sizin gibi genç kardeşlerimiz sayesinde yanımızda zaten hissediyoruz; ama hamdolsun bir araya geldiğimiz her fırsatta coşkunun en büyüğünü yaşıyor, AK Partili olmanın ayrıcalığını hem de iliklerimize kadar hissediyoruz. Bunu ancak ve ancak milletine hizmet etmeyi kendine şiar edinmiş olanlar anlar. Bunu AK Parti çatısı altında siyaset yapanlar anlar. Bunu en iyi AK davanın itici gücü durumunda olan sizin gibi genç kardeşlerimiz anlar” 

ETKİNLİK TEŞEKKÜRÜ 
Yapılan konuşmalarından ardından Gençlik Kolları tarafından hazırlanan panoyu imzalayan Aziziye Belediye Başkanı Orhan, gençlerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Etkinlik için Aziziye Gençlik Kolları’na teşekkür eden Orhan, 2023 seçimnleri için durmak bilmeden çalışacaklarını ifade etti. 
Aziziye Gençlik Kolları Başkanı M. Akif Dorman da, “Her etkinliğimizde bizi yalnız bırakmayan, maddi ve manevi desteklerini biz gençlerden hiçbir zaman esirgemeyen Aziziye Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.