Yerel Haber Girişi : 21 Ocak 2022 13:24

Aziziye’de Memur-Sen buluşması

Aziziye’de Memur-Sen buluşması

Memur-Sen Erzurum İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen 2 Nolu Şube Başkanı Mustafa Karataş, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın ziyaret etti. Başkan Orhan’ın makamında gerçekleşen ziyarette, hem sendikal çalışmalar konuşuldu, hem de Aziziye ve Erzurum özelinde değerlendirmeler yapıldı. Memur-Sen Erzurum İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen 2 Nolu Şube Başkanı Mustafa Karataş, Erzurum’daki belediyelerin çalışma ve hizmetlerinden övgüyle bahsederken, Aziziye Belediyesi’nin de, aynı doğrultuda yatırım ve projeleriyle göz doldurduğunu ifade etti. Memur-Sen’in Erzurum’da yürüttüğü çalışmalar ve sendikal faaliyetlere ilişkin olarak Başkan Orhan’a bilgiler aktaran Mustafa Karataş, milyonlarca kamu çalışanının ortak adresi olan Memur-Sen’in yurt genelinde olduğu gibi, Erzurum’da da çok kıymetli işlere imza attığını ifade etti.

 

AZİZİYE’MİZİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRDİK

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan da, Memur-Sen Erzurum İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen 2 Nolu Şube Başkanı Mustafa Karataş’ı belediye çalışmaları hakkında bilgilendirdi. Erzurum’un giriş kapısı olarak tarif edilen Aziziye’nin çehresinin değiştiğini, katma değer üretir yatırımlarla sosyo-ekonomik bir dinamizm yakaladığını anlatan Başkan Orhan, “İlçede tamamladığımız ve yapımını sürdürdüğümüz yatırımlarımız var. Hayata geçirmek için düğmeye bastığımız ve altyapısını oluşturmaya başladığımız projelerimiz var. İlçemizi sadece termal turizm değil, aynı zamanda üretimin de merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz. 3 bin 200 rakımlı bu şehirde, kurduğumuz seralarla domates üretimi yaparken, diğer yanda da termal ve sağlık turizminin merkezi olacağız” diye konuştu.

 

BAŞKAN ORHAN’A ÖZEL HEDİYE

Görüşmenin sonunda Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’a Mehmet Akif İnan’ın eserlerinden oluşan kitabı hediye eden Karataş, İnan’ın, aynı zamanda Memur-Sen’in kurucu olduğunu anımsattı.

Başkan Orhan da, Mehmet Akif İnan’ın döneme damgasını vurmuş aydın bir kişilik olduğunun altını çizerek, “Kendisini bu vesileyle bir kez daha rahmet ve minnetle yad ediyoruz” dedi.