ÖZEL HABER Haber Girişi : 04 Nisan 2023 09:56

Aziziye’nin boş günü yok  

Aziziye’nin boş günü yok  
Erzurum’un Aziziye ilçesinde dolu dolu geçirilen Ramazanlara bir yenisi daha ekleniyor. 
Aziziye’nin boş günü yok  

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Ramazan ayına çok yoğun geçen iftar sonrası programlarıyla damgasını vuruyor. Ramazan ayının ilk gününden beri sürekli sahada olan, temasları kapsamında Dadaşkent ve Ilıca’yı adeta karış karış gezen Başkan Orhan, iftar öncesi ve sonrası etkinlikleriyle de göz dolduruyor. Sevgi evlerinden yatılı okullara, depremzede ailelerden hane ziyaretlerine varıncaya kadar iftar vaktini her gün bir başka etkinlikle karşılayan Aziziye Belediye Başkanı Orhan, iftar sonralarını ise kahvehane ve konaklarda vatandaşlarla birlikte geçiriyor. Şu ana dek evinde bir gün dahi iftar etme fırsatı bulamayan Başkan Orhan, zaman zaman AK Parti’nin mahalle başkanlıklarıyla da bir araya geliyor. 

DOLU DOLU RAMAZAN 
14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler öncesinde il ve ilçe seçim koordinasyon merkezleriyle sürekli iletişim ve işbirliği halinde olan Aziziye Belediye Başkanı Orhan, bu hareketli gündem arasında belediye hizmetlerine yönelik planlamalar da yapıyor. Vatandaşlarla bir araya geldiği her platformda, ilçeye dair beklenti ve talepleri de tek tek not alan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, gençlerle ve çocuklara da özel olarak ilgileniyor. Gençlere hediye internet kart, çocuklara ise çeşitli oyuncaklar dağıtan Orhan, kahvehanelerde bir araya geldiği Aziziyeli hemşehrileriyle de saatler süren sohbetlere katılıyor. 

ORHAN HER GÜN BİR NOKTADA 
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Ramazan ayının bereket ayı olduğunu ifade ederek, “Bereket paylaşmakla, dayanışmakla oluyor. Hamdolsun bu manevi iklime kavuştuğumuz ilk günden beri sahadayız, ilçemizde her gün farklı bir noktadayız. İftar öncesi etkinliklerimiz olduğu gibi, her gün iftarımızı farklı bir çatı altında depremzede ailelerimizle, öğrencilerimizle, ilçe sakinlerimizle, okullarımızdaki öğretmen ve idarecilerimizle, şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve yakınlarıyla yapıyoruz. Sevgi evlerindeki çocuklarımızla, yetiştirme yurtlarındaki yavrularımızla, rehabilitasyon merkezlerindeki özel bireylerimizle çok güzel iftar organizasyonları yaptık. İlçe Kaymakamımızla birlikte her gün farklı bir adreste buluştuk. Çay sohbetlerimizde ise ilçemize yönelik beklentileri dinliyor, 14 Mayıs seçimlerini konuşuyoruz” diye konuştu.