ÖZEL HABER Haber Girişi : 04 Temmuz 2022 11:53

Bakan Muş MHP’deydi

Bakan Muş MHP’deydi
Hafta sonunda Erzurum’a gelen Ticaret Bakanı Mehmet Muş, MHP Erzurum İl Başkanlığı ziyaretinde de bulundu.
Bakan Muş MHP’deydi


Bir dizi temasta bulunmak ve açılışlara katılmak üzere hafta sonunda Erzurum’a gelen Ticaret Bakanı Mehmet Muş, MHP Erzurum İl Başkanlığı ziyaretinde de bulundu. Beraberinde Erzurum Milletvekilleri Recep Akdağ ve Zehra Taşkesenlioğlu Ban ile birlikte İl Başkanı Naim Karataş’ı ziyaret eden Muş’a, AK parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz de eşlik etti. Konuklarını sıcak bir ilgiyle karşılayan MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, Cumhur İttifakı üzerinde durdu, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Türkiye’nin son derece çetin bir süreçten geçtiğini ve bu sürecin sonunun milletin selameti olacağını vurgulayan Başkan Karataş, “Bunu gören ve bundan rahatsız olan birtakım çevreler, Cumhur İttifakı üzerinden çok kirli bir algı oluşturmaya çalışıyor. Muhalefetin ve özellikle de 6’lı masanın başı çektiği bu yapılanma, çok açık ki bu ülkenin ve bu milletin selametini istemiyor” diye konuştu.

 

TÜRKİYE SÜREKLİ BÜYÜYOR

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar’ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Ticaret Bakanı Mehmet Muş, ekonomi üzerinden hükümete yapılan saldırıların anlaşılamaz olduğunu kaydetti. Türkiye’nin ekonomik anlamda ivme kazandığı bir dönemi yaşadığını anlatan Muş, “Erzurum’da aylık ihracat rakamlarını açıkladık. Türkiye’de tüm zamanların en yüksek ihracat oranı Haziran ayında yakalandı. Bu demek oluyor ki, Türkiye artık tüketen toplum olmaktan çıkıp, üreten ve ihraç eden bir ülke konumuna geliyor. Zaten bizim hedefimiz de bu; üretim, ihracat ve istihdam” şeklinde konuştu. Ekonominin tüm dünyada sıkıntılı bir süreç yaşadığının altını çizen Bakan Muş, “Sanki bu durum sadece Türkiye’de yaşanıyormuş gibi bir tablo ortaya koymak isteyenler var, milletimiz olup biten her şeyin farkında” dedi.

 

TUZAKLAR BOŞA ÇIKACAK

Sağlık eski Bakanı Prof. Dr. Recep Aldağ’ın da selamlama konuşmasıyla hitap ettiği MHP’li yöneticiler, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederken, İl Başkanı Naim Karataş ise birlik ve beraberlik çağrısını yeniledi.

Başkan Karataş, “Bildiğimiz ve emin olduğumuz bir şey var, o da bu sıkıntıların atlatılacağı ve bu süreçte birlik ve beraberliğin kazanacağıdır. Cumhur İttifakı işte bu beraberliğin teminatıdır. Milletimiz bu birlikteliğe karşı oluşturulan her türlü fitneyi, hileyi ve kurulan her tuzağı boşa çıkartacaktır” şeklimde konuştu.