ÖZEL HABER Haber Girişi : 28 Ekim 2022 10:10

Baro Başkanı Göğebakan’dan teşekkür

Baro Başkanı Göğebakan’dan teşekkür
Erzurum Baro Başkanlığı’nda, tebrik ve kutlama ziyaretleri ise son sürat devam ediyor.
Baro Başkanı Göğebakan’dan teşekkür

Avukat Talat Göğebakan’ın 5’inci kez seçildiği Erzurum Baro Başkanlığı’nda görev dağılımı da yapıldı. Başkan Yardımcılığı görevine Avukat Serkan İnce'nin, Genel Sekreterlik görevine Avukat Zuhal Önalan Asiltürk'ün ve Saymanlık görevine de Avukat Muharrem Akçay'ın getirildiği Erzurum Baro Başkanlığı’nda, tebrik ve kutlama ziyaretleri ise son sürat devam ediyor. Kamu kurum ve kuruluşların temsilcilerinden belediye başkanlarına, sivil toplum kuruluşlarından üniversite rektörlerine, siyasetçilerden avukatlara varıncaya kadar her gün yüzlerce kişinin ziyaret ettiği Baro Başkanı Avukat Talat Göğebakan, yönetim anlayışı ve seçim sürecinin yanı sıra seçim sonrası gördüğü destekle de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Erzurum Baro Başkanı Talat Göğebakan, “Bizim aziz milletimize, mesleğimize ve meslektaşlarımıza hizmet etmekten başka muradımız yok” diyerek, herkese teşekkür ettiğini söyledi.

 

BAROMUZA YAKIŞIR BİR SEÇİM

Baro Başkanlığı seçimlerinin oldukça demokratik ve medeni bir ortamda gerçekleştiğini, hem seçimlerin ve hem de sonuçlarının Erzurum Baro Başkanlığı’na yakışır bir biçimde şekillendiğini kaydeden Göğebakan, “Bu kıymetli göreve bizlerle birlikte talip olan bütün aday meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. İlaveten adaylığımızı açıkladığımız günden, seçimin neticelendiği güne kadar desteklerini bizden eksik etmeyen, yanımızda olan ve seçim hazırlık sürecinde teşriki mesaide bulunduğumuz tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum. Biz burada bir aileyiz, bir çatı altındayız ve şerefli bir mesleğin mensuplarıyız. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da Erzurum Baro Başkanlığı’nın adına, şanına ve namına yakışır hizmetlerde bulunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

GÖREV DAĞILIMI DA YAPILDI

Öte yandan Baro Başkanı Talat Göğebakan Yönetim Kurulu’ndaki görev dağılımını da yaptı. Baro Başkan Yardımcılığı görevine Avukat Serkan İnce getirilirken, Genel Sekreterlik görevi ise Avukat Zuhal Önalan Asiltürk'e verildi. Baro Saymanlık görevini ise,  Avukat Muharrem Akçay üstlendi.

Göğebakan ve yönetimine tebrik ziyaretlerinde bulunanlar ise, yeni dönemin Baro Başkanlığı ve tüm meslek mensuplarına hayırlı olmasını diledi.