ÖZEL HABER Haber Girişi : 11 Kasım 2022 09:52

Başkan Orhan doludizgin

Başkan Orhan doludizgin
Başkan Orhan doludizgin

Erzurum’un merkez ilçelerinden Aziziye’de yine hareketli bir gün daha geride kaldı. Aziziye Belediyesi, Tarım Kredi ile sürekli geliştirdiği ilişkilerle dikkat çekerken, Başkan Muhammed Cevdet Orhan da, temaslarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Tarım Kredi Holding Yönetim ve İcra Kurulu Üyeleri Mustafa Hamurcu ile Yılmaz Bademli’nin ziyaret ettiği Başkan Orhan, konuklarını belediye çalışmaları hakkında bilgilendirdi. Aynı zamanda Tarım Kredi Holding’in Murahhas Üyesi olan misafirlerine Erzurum ve Aziziye hakkında önemli bilgiler aktaran Başkan Orhan, günün diğer bölümünde ise, Ilıca Çok Programlı Anadolu Lisesini ziyaret etti. Öğrencilerle birlikte yemek sırasına giren Orhan, yemek dağıtmayı da ihmal etmedi.

 

TARIM KREDİ BULUŞMASI

Günün ilk ziyareti için kapılarını Tarım Kredi Holding yöneticileri için açan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, İcra Kurulu Üyeleri Mustafa Hamurcu ile Yılmaz Bademli’yi konuk etti. Tarım Kredi Kooperatifleri Erzurum Bölge Birliği Bölge Müdürü Bekir Parlak’la birlikte Orhan’ı ziyaret eden holding yöneticileri, Tarım Kredi ile geliştirilen ilişkilerden duyulan memnuniyeti ifade etti. Misafirlerine Aziziye Belediyesi’nin gerçekleştirdiği yatırım ve projelerden bahseden Başkan Orhan, amaçlarının katma değer üretmek olduğuna dikkati çekerek, “İlçemizde rutin belediyecilik hizmetleri zaten programlandığı üzere devam ediyor. Biz bu çalışmaların çok daha dışında ilçemizin gelişimine hız kazandıracak ve katma değer üretecek adımlar atıyoruz. Bu çerçevede yeni projelerimiz, yeni yatırımlarımız da olacak” dedi.

 

ÖĞRENCİLERE YEMEK DAĞITTI

Tarım Kredi Holding yöneticilerini ağırladıktan sonra Ilıca’daki Çok Programlı Anadolu Lisesi’nin kapısını çalan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilere önce yemek dağıtan, ardından yine öğrencilerle birlikte yemek sırasına giren Başkan Orhan, aynı sofrayı paylaştığı liseli gençlerle bol bol sohbet etti. Gelecek planları üzerine konuştuğu Ilıca Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerine internet kartı da hediye eden Başkan Orhan, Okul Müdürü Yaşar Uzun’dan bilgiler aldı.

Başkan Orhan, “Eğitim bizim için çok önemli. Bu bakımdan öğrencilerimizin ve okullarımız her daim emrine amadeyiz” dedi.