ÖZEL HABER Haber Girişi : 20 Temmuz 2022 12:14

Başkan Uçar YENİGÜN’deydi

Başkan Uçar YENİGÜN’deydi
Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, Gazeteniz YENİGÜN’ü ziyaret etti.
Başkan Uçar YENİGÜN’deydi

Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, Gazeteniz YENİGÜN’ü ziyaret etti. Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Reşat Çakır ve Yazı İşleri Müdürü Mehmet Musa Çakır’la bir araya gelen Başkan Uçar, YENİGÜN ailesine Erzurum’un 1900’lü yıllara ait olan ve şehir planı niteliği taşıyan gravür haritasını hediye etti. Başkan Uçar, Yakutiye Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgiler de aktardığı YENİGÜN yöneticilerine, tarafsız ve objektif habercilik anlayışından dolayı teşekkür etti. Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, Erzurum’un neredeyse 1400 yıldır Türk-İslam beldesi olduğunu dile getirerek, “Zengin tarihi geçmişimizle Erzurum’u olağanüstü bir marka ve değere dönüştürmeliyiz” ifadesini kullandı.

 

UÇAR: GÖNÜLLERE DOKUNUYOUZ

Yakutiye Belediyesi olarak; halkın ve vatandaşların gönlüne dokunan hizmetler yapmaya azami gayret gösterdiklerini belirten Uçar, bu doğrultuda medyanın da destek ve katkılarını gördüklerini ifade etti. Erzurum’da yerel basının şehrin sorunlarını çözüme kavuşturmaya yönelik olarak attıkları adımları yakından takip ettiklerini ve bundan mutluluk duyduklarını kaydeden Yakutiye Belediye Başkanı Uçar, YENİGÜN Gazetesi’nin de, bu misyonu layıkıyla yerine getirdiğinin altını çizdi.

 

YEREL BASININ ÖNEMİ

YENİGÜN Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Musa Çakır ise, Erzurum’da yerel basının köklü bir maziye sahip olduğıuna dikkati çekerek, “Bu şehirde yerel basının ortak bir tek hedefi olmuştur, o da Erzurum’un çıkarları ve faydası yönündedir. Bu manada bizler de üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye çalışıyor, Erzurum insanının sesi, gözü ve kulağı olmaya gayret gösteriyoruz” dedi.