Yerel Haber Girişi : 20 Ocak 2023 10:23

Bir ay sonra ilk maç 

Bir ay sonra ilk maç 
Spor Toto 1. Lig’de 21’inci hafta yarın oynanacak karşılaşmalarla başlayacak. İzmir temsilcisi Göztepe’yi Kazım Karabekir Stadyumu’nda konuk edecek olan Erzurumspor, hazırlık çalışmalarına dün de devam etti.

Maçın oynanacağı Kazım Karabekir’de idman yapan Erzurumsporlu futbolcular, Pendikspor mücadelesinin verdiği moral ve motivasyonla yine birbirinden güzel işler çıkarmayı başardı. Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, verimli geçen Antalya kampının ardından İstanbul’da güzel bir mücadele ortaya koyduklarını belirterek, “Evimizde inşallah Göztepe maçından da puan çıkartacağız. Oyuncu grubunun enerjisi bunun ipuçlarını veriyor. Taraftarlarımızı bu maça özellikle bekliyoruz” dedi. 

BİR AY ARADAN SONRA… 
Cumartesi günü saat 13.30’da başlayacak olan karşılaşmanın bir ay aradan sonra Erzurum’da oynanacak ilk maç olacağını dile getiren Muzaffer Bilazer, Erzurum’da en son Altınordu maçını oynamıştık. Üzerinden tam bir ay geçti ve Dadaş taraftarlarımız öyle zannediyorum ki Erzurumspor’u çok özledi. Şimdi bu hasreti dindirmenin tam zamanı. Yarın tüm taraftarlarımızı ligin ikinci yarısında Erzurum’da oynayacağımız ilk maçımıza davet ediyoruz. Onların desteğiyle elimizden gelen en iyi mücadeleyi sergileyeceğiz” dedi.