ÖZEL HABER Haber Girişi : 09 Ağustos 2023 09:51

Böyle olacağı belliydi! 

Böyle olacağı belliydi! 
Erzurumspor FK, daha yeni sezon başlamadan ilk golü Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yedi. 

Kazım Karabekir Stadyumu ile ilgili olarak kendi kendine gelin güveyi olan Erzurum, Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yeni bir gol daha yedi. TFF, 13 Ağustos Pazar günü Erzurum’da oynanması gereken Bandırmaspor maçı için Giresun’u gösterdi. Erzurumsporlu taraftarlar, TFF’nin neden böyle bir karar aldığını sorgularken, Gazeteniz YENİGÜN bu son dakika bombasına günler önce dikkat çekmişti. 

HERKES İKNA OLMUŞTU 
Erzurumspor’un iç saha maçlarının Kazım Karabekir Stadyumu’nda oynanacağına kesin gözüyle bakılan günlerde Gazeteniz YENİGÜN camiayı spor sayfasındaki manşet haberiyle uyarmıştı. Haberde, herkesin maçların Kazım Karabekir Stadı’nda oynanacağına ikna olmuş bir durumda bulunduğuna işaret edilmiş, ancak bu konuda hiçbir kurumun herhangi bir resmi açıklamasının olmadığı belirtilmişti. 

DOĞRULAMA BİLE YAPILMADI! 
Konunun birinci dereceden muhatabı olan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün bile stadyum konusunda resmi bir doğrulama ya da bilgi paylaşımı yapmadığı vurgusunda bulunan YENİGÜN, böyle bir ortamda Kazım Karabekir Stadyumu üzerinden planlama yapmanın hata olacağının altını çizmişti. Erzurumspor FK’yı yeni sezonda başka hangi sürprizlerin beklediği ise, ayrıca merak edilen bir diğer konu oldu.

ÇALIŞMALAR YETİŞMEMİŞ! 
Öte yandan Erzurumspor FK’dan dün yapılan açıklamada; ilk maçın Giresun’da oynanacak olmasına gerekçe olarak, Kazım Karabekir Stadyumu’ndaki çalışmaların yetişmemiş olmasını gösterdi. 
Taraftarlar ise, stadyumdaki çalışmalar için bu zamana kadar neden beklendiğini sorarak, “Erzurum’da hiçbir iş doğru düzgün olmadığı için buna da şaşırmadık” diye konuştular.