ÖZEL HABER Haber Girişi : 24 Temmuz 2023 12:41

BRAVO HOCAM!

BRAVO HOCAM!
MHP Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, “Erzurum’u uzaktan sevmekten ziyade neler yapabileceğimizi konuşmalıyız” dedi. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, Erzurum tespitleriyle takdir topladı. Aydın, Erzurum özelinde “Göç Göç oldu” türküsünün artık değişmesi gerektiğini vurgulayarak, “Göç veren bir şehir olmaktan çıkmalı ve artık göç edilen bir şehir haline gelmeliyiz” dedi. Aca Termal Hotels’in temel atma töreninde konuşan ve birbirinden özel mesajlar veren Erzurum’un güzel yatırımlara susadığının altını çizen Kamil Aydın, “Hakikaten bu şehir her alanda çok önemli şahsiyetler yetiştirdi. İş adamlarımız oldu ama aidiyetlik konusunda ve Erzurum’u uzaktan sevmekten ziyade Erzurum için ben ne yapabilirim diyenlerin sayısı maalesef az oldu. Bizim işte bunu aşmamız gerekiyor” dedi. 

“ŞAHSEN BEN ÜZÜLÜYORUM…”
Erzurum dışında yaşayan Erzurumlu nüfustan gereksiz yere gurur duyulduğunu anlatan Prof. Dr. Kamil Aydın, “Bazen böyle çok büyük bir marifetmiş gibi sayıyoruz; Erzurum’un şurada şu kadar nüfusu, burada bu kadar nüfusu var diye. Şahsen ben üzülüyorum; yani Erzurumlu nüfusu dikkate almamız lazım. Çünkü Erzurum’un alacağı bütün imkanlar, Erzurum’da yaşayanlar üzerinden hesaplanıp, kaynaklar ona göre deruhte ediliyor. Bizim burada nüfusu tutma adına yatırımların desteklenmesi konusunda teşviki konusunda hep birlikte inanın rengine tonuna arkasına önüne bakmadan kim yaptıysa kim zerre kadar iyilikte bulunduysa yatırımda bulunduysa Allah razı olsun dememiz ve yatırımcıların arkasında durmamız gerekiyor” diye konuştu. 

ALLAH SAYILARINI ARTTIRSIN 
MHP Milletvekili Kamil Aydın, konuşmasını şöyle sürdürdü: 
“Biraz önce sordum öğrendim, 200’ün üzerinde istihtam sağlanacak bu tesiste. Bu yatırım şehrimizde eğer 200 kişiye aş kapısı ve iş kapısı olacaksa, Allah yapandan ve sebep olanlardan bin defa razı olsun. Allah böyle yatırımcılarımızın sayısı arttırsın. Mehmet kardeşimin de yatırımını daha da genişletip artırması lazım diyorum. Bu tesisimizin inşallah seneye açılışında da hep beraber olalım. Göç göç oldu türküsün artık değiştirelim. Erzurum’u yatırımlarıyla göç alan, göç edenlerin yeniden geriye döndükleri bir şehir haline getirelim”

Etiketler : BRAVO HOCAM!