ÖZEL HABER Haber Girişi : 15 Ağustos 2023 10:05

BU LİG BİTMEZ!

BU LİG BİTMEZ!
Erzurumspor FK’da transfer tahtası açılmadan ve takıma takviyeler yapılmazsa...

 

Erzurumspor FK’nın sezonun açılış maçında ortaya koyduğu performans, pek tatmin edici olmadı. Taraftarlar, altyapıdan gençlerle takviye edilen kadronun zorlu sezon boyunca yetersiz kalacağı görüşünü taşırken, Giresun’da oynanan Bandırmaspor maçına ait istatistikler de vahim tabloyu gözler önüne serdi. 

ÇÖZÜM YOLU TRANSFER 
Mücadele gücü yüksek olsa da, 90 dakika boyunca rakip takım üzerinde baskı kuramayan mavi beyazlı ekip, şut ve isabetli şut sayısında da adeta yokları oynadı. Transfer tahtası kapalı olduğu için yeni sezona eksiklerle başlayan Erzurumspor FK, taraftarlarını daha ilk haftadan tedirgin ederken, çözüm yolu ise, transfer tahtasının bir an önce açılması olarak görülüyor. 

PEKİ YA DİĞERLERİ? 
Taraftarlar, “Bandırmaspor ligdeki güçlü ekipler arasında bile değilken biz böylesine zorlandıysak, ligin favori ekipleri karşısında acaba ne yaparız? Takımdaki mücadele ruhu yüksek ancak tecrübesizlik yüzünden çok kayıplarımız olur. Bu bakımdan transfer tahtasının acilen açılması ve kadromuzun takviye edilmesi gerekiyor” dediler.