ÖZEL HABER Haber Girişi : 29 Haziran 2022 13:41

Bunlar akıl fukarası!

Bunlar akıl fukarası!
AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, hükümete hayat pahalılığı ve küresel ekonomik kriz üzerinden saldırmaya çalışan muhalefete sert tepki gösterdi.

AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, “Biz aziz milletimizle ne badireler atlattık, bugünleri de atlatacağız” dedi.

AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, hükümete hayat pahalılığı ve küresel ekonomik kriz üzerinden saldırmaya çalışan muhaliflere sert tepki gösterdi. Başkan Ömeroğlu, “Onları da, onların algı oyunlarını da, iftiralarını, yalanlarını ve bühtanlarını da yine aziz milletimizin desteğiyle sandığa gömeceğiz” ifadelerini kullandı. Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sonrası küresel ekonomik krizin sanki sadece Türkiye’de yaşanıyormuş gibi gösterilmeye çalışılmasının tam bir akıl fukaralığı olduğunu vurgulayan Başkan Ömeroğlu, “Ben çok merak ediyorum; böyle bir durumla kendileri karşı karşıya kalmış olsalardı acaba ne yaparlardı?” diye sordu.

 

BUNLARIN SİYASETİ KOKUŞMUŞ!

Hükümetin ekonomik alanda sürdürdüğü mücadeleyi ve attığı adımları görmemek için kör olmak gerektiğini dile getiren Ömeroğlu, “Bizim, vatandaşı enflasyon karşısında ezdirmemek için her türlü önlemi alan bir hükümetimiz ve bu hükümetin başında da liderimiz, devlet başkanımız var. Bizim, çalışanın, emeklinin, esnafın, kısacası toplumun her kesimi ve katmanının yanında olan bir liderimiz ve bu uğurda her türlü desteği istifadeye sunan bir hükümetimiz var. Peki, onlarda ne var? Yalan var, kirli algı, art niyet var, iftira var, siyasi kokuşmuşluk ve çürümüşlük var” şeklinde konuştu.

 

ÖMEROĞLU’NDAN MİLLET VURGUSU

AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Ömeroğlu, şunları kaydetti: “Bunlar istiyorlar ki, millet batsın, bitsin, esnafın işi bozulsun, çalışan kesim ezilsin, emekli sürünsün. Ama bu istedikleri hiçbir zaman olmayacak. Çünkü bu ülkede milletin derdiyle dertlenen, milleti için gece-gündüz çalışan bir lider var. Çünkü bu ülkenin esnafını, çalışanını, emeklisini, ihtiyaç sahiplerini, gençlerini, kadınlarını, kısacası milletini düşünen bir lideri var, AK Parti iktidarı var. Biz bugünlere nice badirelerden atlayarak geldik, nice sorunu milletimizin desteği ve gücüyle aştık. Bugünleri de aşacağız, bu sorunları da çözüyoruz ve çözmeye devam edeceğiz. Yeni, tam bağımsız ve güçlü Türkiye hedefimize yine birlikte ulaşacak ve müreffeh yarınlarımızı yine birlikte inşa etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.